Login/Registracija

Da li je ovo ZATIŠJE PRED BURU? Žiri NIKAD SLOŽNIJI u „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

U drugoj emisiji šestog kruga „Zvezda Granda“ imali smo prilike da čujemo 14 kandidata od kojih su neki opravdali očekivanja, dok su neki podbacili. 


Na koliku su žrtvu naši kandidati spremni dokazala je takmičarka koja je nastupila u prvom duelu, Miona Laura Srećković koja je vraćena u takmičenje i samo dan pred snimanje doletela iz Pariza kako bi odradila probu sa svojim mentorom za šta je žiri i tek kako imao razumevanja.

Spoj kakav samo Saša Popović može da napravi večeras se ispostavio kao pun pogodak, jer su duelisti Adi Begić i Sidik Šabanović briljirali svako u svom fahu, i dobili maksimalan broj glasova.

– Kada je Snežana dala Sidika, u izvlačenju parova , ja sam kao protiv kandidata stavio Adija. I dobili smo ovo ovde što piše “Zvezde Granda“– poručio je roker, a nakon lobiranja, Popović je odlučio da pusti obojicu direktno.


Nastavile su da se nižu šestic,e a svoje simpatije prema takmičarima pojedni članovi nisu krili te je Ceca otkrila kako je Nermim Handžić njeno mezimče.

Od kada se pojavio na Grandovoj sceni, Aleksandar Simić, poznatiji kao operski pevač pokupio je sve simpatije publike i žirija i svako ko bi se našao u duelu sa njim strepeo je od rezultata, međutim situacija je u ovoj epizodi bila drugačija. Prvi put mladi takmičar iz Mionice nije osvojio maksimalan broj glasova, dok je njegova koleginica Maja Milutinović pokazala izvanredan napredak koji je žiri nagradio.

Ipak, Saša Popović sve je iznenadio kada je otkrio da ima pesmu za Simića koju je dugo čuvao.

– Postoji jedna pesma koju ja čuvam već 11 godina, e to je pesma koja će njemu biti namenjena bez obzira da li ispadne ili prođe. To je duetska pesma koju će pevati sa jednim momkom iz „Zvezda Granda“ i tu numeru ćemo prijaviti za sledeće takmičenje „Pesma za izbor Evrovizije“– otkrio je on.


Gotovo ujedinjene kritike na račun energije takmičara imao je ceo žiri nakon izvedbi Saše Žderića i Ivane Dimkovski koju su po njihovom sudu imali polovičan nastup.

– Kao da se nalazimo u sanatorijumu takva je atmosfera. Shvatite kada stanete na scenu vi diktirate energiju u prostoriji i šta će se desiti – rekla je Šerifovićeva.

Trema ili prevelika pčekivanja koštali su Rizu Feratovića i Sanelu Marković da ne ispune očekivanja ii odu u baraž.


Pored pevanja, bitno je i ponašanje i izgled na sceni što je potvrdila i Antonija Čerkez koja je pokupila komplimente i glasove više zbog izgleda nego zbog pevanja.

– Antonija ti toliko dobro izgledaš da me baš briga šta pevaš, ja pretpostavljam da muški mozgovi razmišljaju kao ja. Lepa, mlada, zgodna i energična, sve što treba ovoj sceni– istakla je Ceca.

Konačan spisak kandidata koji su se iz ove emisije plasirali u naredni krug pogledajte OVDE.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić