Login/Registracija

DŽEK: Žika dao bakšiš kandidatu, a njegova reakcija će vas oduševiti (VIDEO)

I ove nedelje nastavljamo da dobrom muzikom širimo pozitivne vibracije i osvajamo srca milionskog auditorijuma.

U ovonedeljnoj emisiji šansu da se bore za svoje mesto na estradi dobiće šest talentovanih pevača,a jedan od njih je i bivši član grupe “Slatki greh” koja je svojevremenom zajedno sa Lepom Brenom žarila i palila regionom. Svoje glasovne mogućnosti pokazaće i jedna Rumunka, koja će ispričati zašto je sa Karpata došla u Beograd, a videćemo i kako izgleda kad sekretarica pusti glas i raspameti žiri. Jedan svetski putnik objasniće kako se praši rok na Grandovoj sceni, a bićemo svedoci da ni sam autor projekta Žika Jakšić ne može da ostane imun na dobar glas. Koliki je džek i koliki bakšiš daje kad ga pogodi pesma saznaćemo u nedelju u 21h na TV Prva, OBN-u i Kanalu 5.

Pogledajte kako je takmičar odreagovao na bakšiš koji je dobio i uverite se zašto kažemo da vas u nedelju očekuje pravi spektakl:

U ovonedeljnoj emisiji u ulozi žirija biće Radiša Urošević, Nada Pavlović, kao i Saša Milošević Mare. Kroz životne priče takmičara vodiće vas Žika Jakšić, dok je voditeljska uloga poverena Dragani Katić. Zbog specifičnosti repertoara i bolje energije takmičare će uživo pratiti orkestar Aleksandra Sofronijevića.Autor: I.Ankić