Ovo je najveća mana Jelene Kostov: „Ne mogu da se promenim“

JELENA KOSTOV NNK SNIMANJE 11092024 FOTO MUNJA 61 ok

Pevačica Jelena Kostov je u razgovoru za Grand nedavno priznala šta smatra njenom najvećom manom.

Iako bi se po njenom ponašanju od početka karijere, pa do danas moglo reći da je Jelena bez mane, ipak pevačica ne misli tako.

-Ja sam emotivan tip i sve primam k’ srcu, nebito kakva je odluka u pitanju, i jako sam emotivna. Ne volim nekad što sam takva u pojedinim momentima, ali šta ću, ne mogu da se promenim. Prosto takva sam – rekla je Jelena.

JELENA KOSTOV NNK SNIMANJE 20122023 FOTO FILIP 51 ok 1

Kako je uvek emotivna, zanimalo na je kako donosi teške odluke i pravi rezove u životu, a ona nam je dala zanimljiv odgovor.

-Tada se definitivno obratim ljudima koji su meni najbliži srcu. Odavno sam ja napravila totalni reset u svom životu što se svega tiče i shvatila da ne treba trošiti energiju i vreme na ljude koji nemaju vremena za vas. Imala sam dugo vremena da razmislim o svemu i sada imam jedan divan krug ljudi, tako mi prijaju svi oni. Imam poverenje u sve te ljude i možemo o svemu da pričamo, ali naravno kada su baš „neke teme“, pričam isključivo sa suprugom, roditeljima i sa par najboljih drugarica. To su stvarno drugarice koje su tu 20, pa i 25 godina u mom životu – ispričala je ona.

BONUS VIDEO – Jelena Kostov intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković/A. Daćić