Udaje se Ivana Dudić? Glumica izgleda kao milion dolara u venčanici od koje zastaje dah (FOTO)

1e78294e48c9313e1bef3965ce409898be1912bf

Glumica Ivana Dudić, koja se u poslednjih nekoliko godina ističe u raznim popularnim projektima, privlači pažnju ne samo svojim radom, već i svojim privatnim životom.

Ivana je sada isprobala venčanicu što nije moglo proći nezapaženo, pa su njeni pratioci odmah pomislili da se glumica priprema za svoj poseban dan i da je u potrazi za savršenom haljinom.

IMG 8200

U prelepoj venčanici koju je isprobala, gornji deo je napravljen u korsetu od čipke, dok je donji deo haljine dug i elegantno se vuče po podu.

Screenshot 2024 10 22 121455

Podsetimo, Ivana je nedavno gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“, a tom prilikom je u razgovoru za naš portal govorila o skrivenom talentu koji poseduje.

Svi smo pre nekoliko godina u ovoj emisiji imali priliku da se uverimo da Ivana poseduje mađioničarski talenat, a pred našim kamerama je priznala da je u ovom poslu imala veliki uspeh.

-Ja sam bila vicešampion Balkana u tome tako da sve što sam naučila, naučila sam do fakulteta, a posle sam prestala da se bavim time. Tako da ne učim nove trikove, ali stare nisam zaboravila, to je kao kad naučite da vozite biciklu. Ali ne verujem da ću večeras nešto izvoditi. Svakako cela ova emisija je magija- rekla je glumica za Grand.

IVANA DUDIC NNK SNIMANJE 17102022 FOTO MUNJA 18 ok 1 768x725 1

BONUS VIDEO: Ivana Dudić bacila magiju na Žiku Jakšića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Instagram / dudicivana,
Autor: K. Marković