Šarmantni bubnjar muški podneo kritiku: “Hteo sam da pokušam“

IMG 8916
Adi Avdić

Adi Avdić (27) iz Sarajeva pokušao je večeras da osvoji srca publike i žirija uz prelepe pop hitove Željka Joksimovića i Zdravka Čolića, “Ljubavi“ i “Jedina“.

IMG 8910

Ali, šou “Zvezde Granda“ očigledno traži mnogo više od onoga što je Adi imao da ponudi, te je dobio jedan panik od Đorđa Davida, i jedno “da“ u poslednjem momentu od Cece Ražnatović.

-Ako misliš da je šmekersi da tako pevaš da ne znamo da l’ je “š“ ili “ž“, nije…Sakato je. Pogotovo kod pevača kao što su Željko i Zdravko. Autori su ovde sa tvoje strane potpuno neispoštovani, a autori moraju da se poštuju. To nije fora to je loše, a ja sam čekao nadajući se da je to trema, da ćeš ući u priču, ali onaj falš koji se desio kod Željka, ne može– rekao je Đorđe.

Meni se dopala njegova boja, čula sam sve greške ali sve de da ispraviti, ima raspon u glasu, a triler i vibrato moraju da se smire. Ja bih znala kako sa njim, ovo je podrška od srca– obrazložila je Ceca svoj glas.

CECA ZG SNMANJE 09102024 FOTO MUNJA 43 oki

Takmičar je kritike podneo stoički, i sa osmehom na licu zahvalio žiriju na komentarima, pa objasnio da se on zapravo ni ne bavi pevanjem.

Ja ceo život sviram bubnjeve, hteo sam da se oprobam i u pevanju ali evo vidim da moram još dosta da radim na tome– sa osmehom je priznao Adi, koji će dobiti još jednu priliku da se pokaže u baražu.

Nastup pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: T. Bogavac