“Je l’ vidite šta sam napravio od nje?“, Mili preobratio Viki, na redu je i Ceca: “Probaj, lekovito je“

IMG 8569
Nenad Milić

U tamičenju “Zvezde Granda“ večeras se predstavio i Nenad Milić (26) iz Jagodine, a otpevao je pesme “Jedra“ Saše Kovačevića i “Na distanci“ Bojana Tomovića, za šta je dobio tri panik tastera.

0A0A0816

Dobrom oku Voje Nedeljkovića izgleda ništa ne može da promakne, te se izgleda setio ovog kanidata iz jedne od prethodnih sezona.

-Je l’ si ti možda onaj što je đuskao sa Sanjom Kužet?– pitao je voditelj.

Tako je, ja sam taj. To je bilo pre pet i po godina. Tad sam dobio samo glas od Viki Miljković– odgovorio je Nenad.

IMG 8584

Kako je ovog puta glas Viki Miljković izostao, pevačica je obrazložila i zbog čega je to tako.

Mislila sam u prvoj pesmi možda da je trema, mislila sam raspevaćeš se, međutim, druga pesma je bila još gora. Meni je to zvučalo amaterski– poručila je Viki.

0A0A0864

Da ništa nije bilo dobro, potvrdila je i Marija Šerifović, a zatim se obratila kolegama.

-Neću da tupim pola sata sad ovde, ali nije valjalo. Ne znam što mi slušamo sve ovo, čuje se već u prvom refrenu da to nije to, ja ne znam čemu se vi nadate drage kolege– izjasnila se Marija i poželela sreću Nenadu u baražu.

Sa druge strane, Aleksandar Milić Mili fokusirao se na to da pohvali koleginicu Viku, za koju tvrdi da mnogo objektivnije glasa otkako je on uticao na nju.

IMG 8854

Kako glasa Viki, pljušte panici, je l’ vi vidite šta sam ja od nje napravio? Sve radi kako treba, ja sam oduševljen. Urodilo je 5 godina mog pritiska. Treba i ti Ceco da probaš da pritisneš panik, veruj mi ,lekovito je- poručio je Mili, a zatim se obratio kandidatu.

-Sportski si tip, lepo izgledaš, sve, ali sve je bilo ravno, ovo što si ti pokazao je beli papir na kom nema ništa– zaključio je Mili.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: T. Bogavac