Pevač otkrio nepoznate detalje o smrti Bore Čorbe: „Nisam hteo mnogo da pričam o tome“

Screenshot 2024 10 18 082011

Gale Kerber prvi put je progovorio o svom bliskom prijatelju i kolegi Bori Đorđeviću, koji je nedavno preminuo.

Njihov odnos nije bio samo profesionalan, već prijateljstvo koje je trajalo decenijama činilo ih je nerazdvojnim u radu i van njega.

bora djordjevic bora corba 1

– Bora je bio bolestan, i to svi znamo. Nisam hteo mnogo da pričam o tome u javnosti. Svi smo mi izgubili velikog čoveka. Bora je bio neviđen lik, kao čovek, ali i kao muzičar. Bio je dosta bolestan. nepovratno bolestan… Nije moglo da se pomogne – priča Gale, pa otkriva da li su bili u kontaktu poslednjih meseci:

– Mi se poslednjih dana nismo čuli. Komunicirali smo samo preko menadžera. On je bio optimista. Nije pričao o smrti, iako je bilo samo pitanje dana. On je godinama postojao samo zbog rokenrola. To je taj adrenalin kada se pojavi kada neko ima konekciju sa publikom. Kad god bih ga pitao kako je, on bi rekao: „Super sam!“.

BORA DJORDJEVIC NNK SNIMANJE 23112023 FOTO MUNJA 39

Roker je progovorio i o kosi, po kojoj je prepoznatljiv decenijama unazad.

Snaga je, po Bilbiji, u kosu. Zato je ja i ne šišam. Imao sam epizode, u vreme bombardovanja, tada sam imao poriv da je skratim. Međutim, posle sam se pokajao. Meni je Bog dao tu vrstu kose. Obeležen sam njom zahvaljujući silom. Održavam je tako što je perem, ne tretiram je nikako drugačije. Sem nekih ulja da je malo stišam, ništa drugo.

Screenshot 2024 10 18 081951

BONUS VIDEO: Bora Đorđević ispraćen na večni počinak

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Pink.rs)

Foto: Z.K.Munja / You Tube / Rts muzika,
Autor: K. Marković