„Novac je bio problem“: Takmičar iz „Nikad nije kasno“ se mučio da prehrani porodicu, evo čime je još morao da se bavi pored pevanja

Tahir Cehajic 1

Nekadašnji takmičar „Nikad nije kasno“, Tahir Ćehajić jednom prilikom je otkrio kako je izdao čak dva albuma, koja ga ipak nisu probila u svet estrade, a evo zbog čega.

On je istakao da je novac bio najveći problem i da nije mogao da se posveti samo muzici zbog porodice.

TAHIR CEHAJIC 56 GOD. VILLACH 9 1

Novac i reklama su bili problem, nije mogla familija da preživi ako ne doneseš, nije bilo jednostavno odlučiti se samo muzikom da se baviš, a imate porodicu- rekao je tada Čehajić koji je dodao da još ne može da živi od pevanja:

Više radim nego što pevam, imao sam sad da dođem u Grand i da zapevam. Mnogi kažu da sam legenda i da treba da probam da se pojavim ovde, ja sam zadovoljan i da ne idem dalje moj san se ostvario.

Tahir cehajic

On je od malena pevajući zarađivao za život, ali pored muzike i života u kafani, morao je i da majstoriše jer mu to nije bilo dovoljno da preživi.

-Kao dete sam živeo bedno, u staroj kući. Osvajao sam mnoge nagrade i festivale, a sve što sam osvajao donosio sam materi za preživljavanje -prisetio se Tahir koji se mlad oženio i zahvaljujući porodici njegove supruge uspeo da se spasi bede.

-Supruzin daidža me je odveo u Austriju. Prao sam suđe, svašta sam radio, a danas radim u jednoj firmi, bavim se čišćenjem podova, od starog pravim novo. Ja sam uvek zadovoljan, samo zdravlje i familija i ništa mi više ne treba -istakao je Tahir.

BONUS VIDEO: Tahir Ćehajić – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković