Žika dao ozbiljan savet kandidatima pred početak emisije: Grandove kamere uhvatile detalj koji nećete videti na TV-u VIDEO

Za nekoliko sati počinje još jedna uzbudljiva epizoda emisije „Nikad nije kasno“ u kojoj će se predstaviti novi pevači u želji za ostvarenjem muzičkih snova.

Spremni za novu avanturu, u studio su na vreme stigli Žika, Mare i Dragana koji su kao pravi domaćini dočekali Jelenu Tomašević i Mimu Karadžića koji će biti u žiriju zajedno sa predsednikom.

zu

Pre početka snimanja, okupljeni su razgovarali uz kafu dok su šminkeri i frizeri popravljali poslednje detalje kako bi sve izgledalo besprekorno pred kamerama, a Žika je iskoristio priliku da se obrati večerašnjim kandidatima i opusti ih pred izlazak na scenu.

zi

Ubrzo se ekipa preselila na scenu gde su se vršile tehničke provere pred početak, kao i tonska proba Jelene Tomašević koja će svojim glasom upotpuniti večerašnju emisiju.

tzu

Vidno raspoloženi, Jelena i Mima obećali su sjajnu emisiju koja se ne propušta, a novi takmičari doneće novu energiju i borbu za ostvarenje želja koju pratite večeras od 21 čas na televiziji Prva.

BONUS VIDEO- Nikad nije kasno- Promo- Emisija 5:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić