INTERVJU Vesna Milanović dovela liniju do savršenstva, sad otkrila tajnu: „Ne postoji čarobna pilula, vojnički sve poštujem“ VIDEO

Vesna Milanović ne samo da osvaja sjajnim pričama sa gostima u emisijama koje vodi, već pleni i svojim stastom koji je dovela do savršenstva, a mnogi su saglasni kako danas izgleda lepše nego ikad.

Voditeljka je u razgovoru za Grand otkrila tajnu mršavljenja i svog neodoljivog izgleda, zbog kog mnogi kažu da se posle letnje pauze na male ekrane vratila nova Vesna.

VESNA MILANOVIC ZGS SNIMANJE 25092024 FOTO LUKA 1 ok 1

-Kolege se šale na moj račun i kažu mi „Jao, šta je to“. U poslednje vreme jako je popularan lek koji svi koriste da bi smršali. Ja sam krajem prošle sezone otišla kod svoje dobre prijateljice Ane Petrović i već nekoliko meseci se nalazim na specijalnom režimu ishrane kod nje. Imam svoju drugaricu Gogu koja me tri puta nedeljno masira, onda imam trenažer za nordijsko skijanje i sve to koristim obilato i jako. I već krajem prošle sezone ljudi su počeli da primećuju i da mi govore kako sam smršala. To sam potvrdila i tada, ali sad kada su me videli posle letnje pauze kada sam skinula malo više kilograma i pitali su me da li sam i ja koristila taj lek – rekla je Vesna.

0A0A1692 ok

Ona je otkrila i koji je jedini ispravni i delotvorni puta da dođete do željene težine.

-Nikada ne bih pila nikakve lekove niti postoje čarobne pilule kojima biste vi mogli da smršate. Jedini način je da posetite stručne ljude odnosno nutricioniste, da se bavite fizičkom aktivnošću, da imate masaže. Jednostavno malo rajsferšlus na usta i onda je sve u redu – naglasila je voditeljka, koja kao medicinski pismena i obrazovana osoba nikome ne savetuje da koristi lekove u svrhu mrševljenja.

0A0A1519 ok 1

Vesna je priznala i kada je odlučila da topi kilograme, i otkrila šta je konzumirala u danu kada smo vodili razgovor sa njom.

-Poželela sam zapravo da smršam najpre da bih lepše izgledala, jer sam nekad bila mršava pa sam ušla u određenu menopauzu. Ona je učinila da nabacim kilograme brže nego što sam mislila da će se desiti, i onda sam se kao osoba koja misli da to nikako nije u redu i da je nevaspitano u 21. veku, kada ti je sve dozvoljeno i omogućeno, da budeš debeo, osim ukoliko nemaš zaista zdravstveni problem. Ozbiljno sam se time pozabavila i vojnički poštujem taj režim ishrane. Danas sam u pauzi snimanja emisija jela, na meniju mi je bilo pileće belo i salata, evo sada ću pojesti svoje kiselo mleko. Idem na tuširanje i na spavanjac, sutra ujutru imam masažu kod moje divne Goge – ispričala je Vesna.

Voditeljka za razliku od nekih drugih pripadnica lepšeg pola ne krije kolko je kilograma izgubila.

-Skinula sam čak 11 kilograma, ali mi svi kažu da izgledam kao da sam skinula 20 kilograma. Smatram da treba da skinem još 10 i težim ka tome, ali to je zbog toga što sam se sva nekako suzila zbog tih masaža i ishrane kod Ane Petrović koju zaista poštujem. Ja sam zaista produkt Aninog znanja – priznala je ona.

IMG 20240926 WA0027

Nakon ove fantastične transformacije Vesna je imala sreću da za dlaku izbegne jedan sasvim drugačiji problem, koji sa sobom nosi tako velika promena izgleda.

-U ormaru imam od M do 2XL sve, tako da neku staru garderobu iz vremena kad sam bila mršava kada sad obučem izgleda kao da sam sad kupila nešto novo i jako se dobro se osećam zbog toga – istakla je Vesna koja se uvek zalagala sa životni stil u skladu sa prirodom.

-Zdrav stil života, zdrava ishrana. Mislim da je stvar u meri. Treba biti čovek umeren u svemu i onda će sve biti u redu. Kada imate problem da počinjete da se gojite i ne možete sami da to rešite, potražite savet stručnjaka nutricioniste, sve će se to rešiti. Savetujem masaže i bavljenje sportom, to jako pomaže svim ženama, ali Bogami i muškarcima – objasnila je voditeljka.

Za njom su se i ranije okretali, ali se sada okreću još češće pa je Vesna otkrila kako se suočava sa tom činjenicom.

-Nosim se super i prijaju mi komplimenti. I kada mi neko ne da komplimet ja tražim: „Pa što ne kažeš da sam se prolepšala, što ne kažeš da sam smršala?“. Supruga maltretiram 24 sata dnevno. A volim ga zbog toga što me je voleo i kad sam bila buckastija, a voli me i sad kad sam zgodnjikava – rekla je voditeljka.

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 25092024 FOTO LUKA 1 ok 1

Vesna je priznala i da se ne plaši da joj muž postane ljubomoran usled njenog predivnog izgleda.

-Neće, on je čovek sa obe noge na zemlji i svestan je toga da je on meni broj jedan, tako da nema razloga – dodala je Vesna.

Ona je podelila i jednu tajnu u vezi sa ishranom tokom letnjeg odmora, čiji je dobar deo provela sa bliskom prijateljicom i koleginicom Draganom Katić.

-Dragana me je pratila u smslu podrške i bodrila me. Ona je imala svoj ritam, jer njoj nije bio potreban režim pošto je prezgodna. Za nju volim da kažem da ne znam da li je lepša iznutra ili spolja, a ja sam imala svoj režim. Otkriću da sam za celo leta pojela jedan sladoled. Ali kilogrami su otišli – otkrila je Vesna.

Razgovor sa neodoljivom Vesnom Milanović pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić iskreno: „I sebe sam zbunila“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić