„Prolaze razne torture i nasilje“: Ljupka Stević progovorila o borbi za prava žena: „Volela bih da ih zaštitim“ VIDEO

Pevačica Ljupka Stević često je isticala da bi volela da se okuša u politici i naglašava svoju želju da se posveti borbi za ljudska prava.

U razgovoru za Grand otkrila je da bi najviše volela da pomogne samohranim majkama.

-To je više bilo u šali, kada sam javno govorila o tome, ali generalno volela bih da budem deo žena kojima ću biti vetar u leđa. Najviše što me pogađa su samohrane majke, žene koje su prilazile razne turture, nasilje. Volela bih da budem deo tih žena, da stanem iza njih, ukoliko je to moguće. Ako bih mogla da biram, volela bih da zaštitim žene – rekla je pevačica.

509a3a3af82ec40d95c8a92d217b60c09631e892

Ljupka je naglasila vrednost prijateljstva u njenom životu, ističuči koliko joj znače ljudi na koje uvek može da računa.

Volim da budem tu za svoje prijatelje, a i lepo je kada imaš nekoga koga možeš da pozoveš koji god problem da imaš, ako treba nešto da se reši, da pozoveš nekoga ko može da stane iza tebe i da ti u tom trenutku kada ti to zaista treba i pomogne. Takva sam i ja takva kada je reč o mojim prijateljima – rekla je pevačica.

2c5b117210553f5e513ca4734d7128e372ca1591

BONUS VIDEO: Ljupka Stević progovorila o bakšišu: „Iz kafane izlazim bez novca“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković