Kakva ekskluziva kod Peje u emisiji, ovo ne smete da propustite

PEJA PZD SNIMANJE 25032024 FOTO MUNJA 4 ok 1

Voditelj Zoran Pejić Peja pripremio je veliko iznenađenje za gledaoce u drugoj emisiji „Pesmom za dušu“ u novoj televizijskoj sezoni.

Kako je i sam najavio u razgovoru za Grand, ove sezone će se u njegovoj emisiji pojaviti samo najveća imena naše estrade, a već vas večeras od 20 časova očekuje ekskluziva.

ZORAN PEJIC PEJA PZD SNIMANJE 06112023 FOTO FILIP 1 ok

Pvačica Anica Milenković nakon 16 godina došla je u Srbiju, a prvo njeno veliko gostovanje biće upravo u emisiji „Pesmom za dušu“.

Pored Anice, muzičke želje će ispunjavati i legendarni pevač narodne muzike Dragan Pantić Smederevac.

-Anica živu u Americi, preselila se tamo, ali evo posle toliko godina premijera kod mene. Mi smo dugogodišnji prijatelji. Znam je od malih nogu, kada je krenula sa pesmom „Lančić“. Celu njenu karijeru je poznajem, od samog početka – rekao je Peja za Grand.

ANICA MILENKOVIC GP SNIMANJE 17092024 FOTO MUNJA 5

Podsećamo vas, emisija „Pesmom za dušu“ autora i voditelja Zorana Pejića Peje na programu je večeras od 20 časova na Grand televiziji.

BONUS VIDEO – Zorana Pejić Peja intervju


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković