Kada vidite Elminu svadbenu tortu na pet spratova ostaćete bez teksta: Ćerka Nervesa Hadžića napravila bajkovito venčanje (FOTO)

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ i Elma Hadžić, ćerka pobednika jednog od serijala emisije „Nikad nije kasno“ Nevresa Hadžića udala se pre neki dan.

Elma je svoju dugogodišnju vezu sa klavijaturistom Aldinom Buljubašićem krunisala brakom, a gala venčanje održano je u luksuznom restoranu u Srebreniku, uz prisustvo porodice, prijatelja i kolega iz sveta muzike.

Elma je sada objavila fotografije sa venčanja na svom Instagram profilu, koje su raznežile njene pratioce i ostavile ih bez daha.

Predivni momenti zabeleženi na slikama prenose svu emociju i radost tog posebnog dana.

Elma je na venčanju nosila prelepu venčanicu, koja je oduševila sve prisutne, dok je kruna na njenoj glavi dodatno naglasila njen glamurozan izgled.

Fotografije koje je podelila na Instagramu zaista su predivne, prenoseći svu eleganciju i bajkovitu atmosferu tog posebnog dana.

Screenshot 2024 09 23 095519

Fotografije sa prvog plesa govore više od hiljadu reči, dok Elmin osmeh od uva do uva svedoči o njenoj sreći i ispunjenosti u tom trenutku.

Njihov ples uz pesmu Dragane Mirković i Ace Lukasa „Sad i zauvek“ odisao je ljubavlju i romantikom, što su i pratioci primetili na predivnim slikama koje je podelila.

Screenshot 2024 09 23 095645

Neverovatna torta na pet spratova obeležila je ovaj poseban dan I ostavila je sve prisutne bez teksta. Ogromna, elegantno dekorisana i prelepa torta savršeno je upotpunila gala veče.

Screenshot 2024 09 23 095804

Kako se oboje godinama profesionalno bave muzikom, na svadbu su bile pozvane i kolege sa estrade, a Hamza Gušić i i Bađi su bili zauženi da uveseljavaju goste.

image 15 22

Podsetimo, Elmin otac Nevres je za Grand nedavno govorio o ćerkinoj udaji, a tada je priznao da mu je teško i da pomisli na to da će njegova naslednica uskoro napustili porodični dom.

-Mi smo kao roditelji sretni zbog naše Elme i zbog njene odluke i planova za budućnost. Usmeravali smo je uvek u pozitivnom pravcu, da prvenstveno bude dobra osoba, a zatim vredna, iskrena, odana i nije nas do sada izneverila. Naročito smo ponosni zbog njenog školovanja i privođenja kraju studiranja i u iščekivanju smo uskoro i njenog diplomiranja. Naravno, kao roditeljima nam teško pada što će naš porodični dom uskoro napustiti, ali svesni smo da je to normalan životni ciklus i verujemo, s obzirom da dobro poznajemo njenog izabranika Aldina, kao i njegove roditelje, da će naš odnos sa Elmom ostati na istom nivou – rekao je pevač za Grand.

b0a76decb6336598605cfd4c28cc94546ea39005

Kako je izgledala svadba Elme Hadžić, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Nevres Hadžić kiti muziku na ćerkinoj svadbi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja /Instagram/ haadzicelma,
Autor: K. Marković