Pevačica sa ocem kitila muziku, žurka kakva se ne pamti u Srebreniku (VIDEO)

Pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Elma Hadžić udala se u petak za svog izabranika Aldina Buljubašića.

Svadbeno veselje održano je u jednom od najluksuznijih restorana u Srebreniku, a meštani pričaju da je ovo bila svadba decenije u ovom gradu.

Svadba Elme Hadžić

Nakon prvog mladenačnog plesa i građanskog venčanja usledila je luda žurka, a goste su izneđu ostalih pevača uveseljavali Bađi, Hamza Gušić i Jana Todorović.

Da sve bude kako red nalaže potrudili su se domaćini koji su kolege muzičare ispoštovali do maksimuma.

Pevačicin otac Nevres Hadžić inače pobednik jednog od serijala emisije „Niikad nije kasno“ kitio je muziku evrima, a ni mlada nije zaostajala za ocem.

Slavlje je potrajalo do ranih jutarnjih sati, a kako saznajemo muzičari su na ovom veselju zaradili odličan bakšiš.

Svadba Elme Hadžić
Instagram/njegospetrovic

Inače, Aldin i Elma su već nekoliko godina u skladnoj vezi, nedavno su se verili, a sada su svoju ljubav krunisali i brakom.

Svadba Elme Hadžić
Instagram/njegospetrovic

Podsetimo, Elmin otac Nevres je za Grand nedavno govorio o ćerkinoj udaji, a tada je priznao da mu je teško i da pomisli na to da će njegova naslednica uskoro napustili porodični dom.

-Mi smo kao roditelji sretni zbog naše Elme i zbog njene odluke i planova za budućnost. Usmeravali smo je uvek u pozitivnom pravcu, da prvenstveno bude dobra osoba, a zatim vredna, iskrena, odana i nije nas do sada izneverila. Naročito smo ponosni zbog njenog školovanja i privođenja kraju studiranja i u iščekivanju smo uskoro i njenog diplomiranja. Naravno, kao roditeljima nam teško pada što će naš porodični dom uskoro napustiti, ali svesni smo da je to normalan životni ciklus i verujemo, s obzirom da dobro poznajemo njenog izabranika Aldina, kao i njegove roditelje, da će naš odnos sa Elmom ostati na istom nivou – rekao je pevač za Grand.

nevres i zena

Deo atmosfere sa svadbe Elme Hadžić pogledajte u videu ispod teksta.


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Milinković