Publika u suzama zbog nove pesme Dubravka Biondića: „Niko nema taj jecaj i osećaj u glasu“ VIDEO

a760f2808121c60093173269c893b1f0769335d1

Nakon što je osvojio srca publike celog regiona i trijumfa u „Nikad nije kasno“, Dubravko Biondić Duba nastavio je da ostvaruje svoje muzičke snove, a sada je obradovao publiku još jednim singlom.

Iako njegov vokal može da iznese svaku pesmu, i ovog puta Duba je ostao dosledan svojoj umiljatoj energiji koju je pokazao u numeri pod nazivom „Dok je mene“.

duba

Pevač je za ovaj projekat okupio ekipu proverenih saradnika: Tekst je pisao Vlada 013, dok je muziku i aranžman radio Bane Vasić.

Pesmu koja miluje dušu, Duba je ekranizovao filmskim kadrovima u spotu koji je sniman na nekoliko lokacija uz pomoć glumaca koji su na neverovatan način odradili svoj zadatak.

duba u

Nova numera na prvo slušanje osvojila je publiku koja je za pevača imala samo reči hvale.

„Niko nema taj jecaj i osećaj u glasu kao Duba“, „Kada sam čuo suze sam brisao“, „Vratite nam ovakve pesme“, „Bravo legendo“, samo su neki od komentara za pesmu koju možete posluđati u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Youtube,
Autor: S. Čumić