Dejan Matić od prijatelja dobio poseban poklon: Iznenađenje za pevača pred utakmicu Crvene zvezde (VIDEO)

Pevač Dejan Matić veliki je navijač „Crvene zvezde“ zbog čega ga često možemo videti na njenim utakmicama, a sada je od svog tima dobio i iznenađenje koje će pamtiti do kraja života.

Folk pevač pomno prati sve uspehe i padove omiljenog tima, a jednom prilikom je i priznao da ume čak i da opsuje kada Zvezda gubi.

image00001 6
Dejan Matić sa poklonom koji je dobio od prijatelja

Kako Crvena zvezda večeras igra prvu utakmicu u grupnoj vazi Lige Šampiona, Dejana su prijatelji odlučili da iznenade, te ga obradovali poklonom koji će mu sigurno mnogo značiti.

Naime, Dejanu su prijatelji poklonili uramljeni dres sa potpisima svih igrača kao i lopotu sa kojom se igra pomenuto takmičenje.

image00002 4

Podsetimo, Dejana Matić je jednom prilikom otkrio da je od malena veliki fan najtrofernijeg srpskog kluba, te otkrio kako preživaljava te trenutke na tribinama.

– Idem ja odmalena na utakmice. Ja sam veliki Zvezdaš od najraniih dana, išao sam i na fudbal i na košarku. Sada idem kad mi obaveze dozvole. Čuo sam da je ta moja slika sa utakmice čak komentarisana kao neki moj marketing, a ja sam i pre ove utakmice gledao Zvezdu u Evroligi, samo me, prosto, ljudi nisu slikali. Ja idem samo zato što volim Zvezdu, nema to veze sa mojom promocijom. Obično idem u parter, mada je u poslednje vreme svaka karta dobrodošla, pošto je stvarno teško doći do karata – rekao je Matić ranije i dodao.

– Sve što se dešava na terenu se, zapravo, može čuti kroz zvuk sa tribina. Verujem da se videla moja zabrinutost i na toj slici iz Pionira. Ja se uživim u utakmicu, živim sa publikom i osećam sve što se dešava.

BONUS VIDEO – Dejan Matić vozi jahtu u Crnoj Gori

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K. Munja,
Autor: I.R.