„Naučila sam lekciju“: Nataša Bekvalac progovorila o najvećim pijanstvima: „Neka jutra su bila kobna za mene“

Screenshot 2024 09 17 111136

Poznata pevačica Nataša Bekvalac jednom prilikom je otvoreno govorila o svom ponašanju pod dejstvom alkohola.

Sećam se jednog svog pijanstva, bio je kraj srednje škole i od tog trenutka mi se votka gadi. Kada vidim votku, kreće mi povraćanje upravo zbog toga. Tada sam je mešala sa borovnicom, tako da ni sok od borovnice više ne pijem– ispričala je Nataša.

Ona je otkrila šta najčešće radi kada je uhvati koja čašica više.

-Nazdravljam lepim momentima koji mi se dese u toku dana. Kažu da se priroda čoveka upozna kroz pijanstvo, po principu: „Šta trezan misli, pijan govori.“ Kada popijem čašicu više, jako sam vesela žena i samo se smejem. Kažu i da mnogo grlim ljude i da sam jako gruba u tom grljenju- rekla je ona i priznala da joj najbliži kada pije oduzimaju telefon.

Naučila sam lekciju kada se radi o pijanim porukama i pozivima. Meni u tim situacijama moji uglavnom otmu telefon, tako da ga nemam. Neka jutra su ipak bila poprilično kobna za mene– zaključila je pevačica tada za „Alo!“.

BONUS VIDEO: Aleksandra Ivanov – Paparazzo

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: K. Marković