Niko ne veruje da ima 58 godina! Poznata pevačica napravila pometnju na plaži (FOTO)

jami u bikiniju
Instagram/jamiofficial

Iako je pevačica Jasna Milenković Jami, oduvek važila za jednu od dama sa javne scene koja veoma vodi računa o svom izgledu, novim setom fotografija je sve ostavila u šoku.

Naime, Jami je pozirala na plaži u kupaćem kostimu i pokazala vitko telo zbog čega su se društvene mreže usijale od komenata.

jami u kupaćem
Instagram/jamiofficial

Mnogi se pitaju da li je moguće da u šestoj deceniji izgleda kao avion.

„Kako izgledaš, svaka šast“, „Da li je moguće da imaš 58. godina?!“, „Kao devojčica“, samo su neke od reakcija oduševljenih pratilaca.

jami
Instagram/jamiofficial

Jami je od početka svoje karijere ostavljala sve bez daha, a posebno devdesetih godina kada je njena karijera bila u jeku.

Upravo zbog toga i njen ljubavni život bio je jedna od glavnih tema u medijima, a dugo se spekulisalo o njenoj romansi sa  Milom Đukanovićem.

Ja sam bila jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzletanje koje nije moglo da se zaustavi. Ako je hladno vreme i sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu. On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu: ‘Evo ga, stigao je naš dragulj’. Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica neko ko je apsolutno mogao da zadovolji njihov ukus, pogotovo pevački – rekla je pevačica svojevremeno o Đukanoviću u emisiji „Bulevar B92“.

jami
Instagram/jamiofficial

BONUS VIDEO: Uhvatili smo zvezdu „Granda“ sa dečkom na plaži

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Instagram/jamiofficial,
Autor: J. J