Šou u Crnoj Gori: Zvezda Granda prvi put skijala na vodi, njena reakcija je hit (VIDEO)

ksenija tanu

Kako kaže bivša takmičarka „Zvezda Granda“, Ksenija Tanu, svaki trenutak u životu treba živeti punim plućima, što talentovana Beloruskinja i čini svakog dana.

Baš zbog toga, rešila je da unese malo adrenalina i prvi put skija na vodi, a ovaj trenutak ovekovečila je na svom Instagram profilu.

-Danas sam pokušala da uradim ono što nisam nikad u životu, nije bilo planirano i nisam to očekivala od sebe – rekla je ponosno Ksenija i pokazala kako uživa na Crnogorskom primorju.

ksenija tanu u crnoj gori

U društvu jače polovine i svog sina, Ksenija je provela predivan dan na moru uživajući u svakom dašku sunca i akrobacijama na vodi.

-Život nije samo dnevna rutina, posao i brige. To su i trenuci kada se osećate živim, punim energije i slobodnim. Svako od nas ponekad treba da se odmori od svakodnevnog života, ode dalje od uobičajenog i samo uživa u trenutku. Vetar u kosi, sunce na koži i beskrajno prostranstvo vode, sve vas to podseća koliko je ponekad važno da se oslobodite svih briga i samo živite- poručila je pevačica, a potom dodala:

-Često zaboravljamo da se sreća sastoji od malih stvari, osmeha, laganog povetarca, topline sunčevih zraka. Nije u nečemu globalnom, već u sposobnosti da se nađe radost u sadašnjosti. Ne plašite se da rizikujete, isprobajte nove stvari i budite svoji. Verujte u svoje snove, jer oni su ti koji nas čine zaista slobodnima i srećnim.

ksenija tanu

Podsetimo, ekipoa Granda nedavno je usnimila Ksenija Tanu na Crnogorskom primorju dok se baškarila na jednoj luksuznoj plaži i uveri se da zvezda „Granda“ izgleda nikad bolje.

image 1 44 640x853 1

BONUS VIDEO: Paparazzo – ćerka Nede Ukraden

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Privatna arhiva/ Instagram Printscreen,
Autor: J. Jović