Ovo je muž teniserke Jelene Janković: Žive u vili od 13 miliona evra, a tek da čujete kako ga je upoznala

jelena janković
Instagram/jjelicious

Kada se proslavljena teniserka Jelena Janković ostvarila u ulozi majke, rešila je da se povuče iz belog sporta, a svoju mirnu luku pronašla je kraj doktora Branka Baraća.

Jelena i Branko odlučili su da žive u Americi, gde odrasta njihova ćerka Una.

Popularni par izgradio je vilu od 1. 500 metara kvadratnih, koja se procenjuje na čak 13 i po miliona evra.

38926025 535991330152121 2450218532437229568 n
Instagram/jjelicious

Njihova oaza mira ma osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum sa 1.500 boca, kako prenosi Kurir.

Iako je pre nekoliko godina Jelena planirala da je proda, od toga je po svemu sudeći odustala.

Iako više nije deo javnog sveta, interesovanje za Jelenin život i dalje vlada, a malo ko zna da je njena i Brankova ljubavna priča kao iz filma.

muž jelene janković
Printscreen Instagram

Nakon „Adrija tura“, koji je svojevremeno organizovao Novak Đoković, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, te je potražila lekarsku pomoć.

Tada je upoznala doktora Baraća, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao.

Jelenin suprug je doktorirao medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine, reumatolog. 

BONUS VIDEO: Topalko o sukobu sa Vučićem

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram/jjelicious/Printscreen Instagram,
Autor: J. J