Paparazzo: Finalistkinja ZG uhvaćena u gradu, nećete verovati u čijem društvu je bila VIDEO

Ekipa Granda vredno radi celog leta, a naše budno oko uspelo je da usnimi finalistkinju „Zvezda Granda“, Aleksandru Ivanov.

Pevačicu smo usnimili dok je išla ka sudu i sve vreme pričala sa jednim gospodinom.

U potpuno ležernom izdanju, u belim pantalonama i bluzici pevačica je šetala kroz grad i ćaskala sa prijateljem.

aleksandra ivanov
Aleksandra Ivanov Paparazzo

U jednom trenutku su zastali ispred suda i razmenjivali neke papire, a s obzirom da znamo da je Aleksandra pravnica pretpostavili smo da se u sud uputila poslovno.

Ipak, rešili smo da je konktaktiramo i proverimo u čijem društvu je bila.

-(smeh) Kako ste me usnimili, svaka vam čast! Bila sam sa svojim advokatom, kolegom, pa vi znate da sam ja pravnica- rekla je zvezda „Granda“ kroz smeh.

aleksandra ivanov
Aleksandra Ivanov -Paparazzo

Podsetimo, Aleksandra Ivanov je tokom takmičenja „Zvezda Granda“ otkrila da je pravnica, a često je u šali za sebe govorila da je diplomirana pravnica koja zabavlja narod, ali ne zakonima nego muzikom.

Radim kod notara, pravnik sam po struci i jednom dok sam overavala nešto ušla je neka gospođa i rekla da joj ličim na Aleksandru Ivanov. Prećutala sam, a onda je koleginica ustala i rekla: “Pa to jeste ona!“. Naravno sutradan su počele da stižu čokolade, poklončići i tako– rekla je Ivanov jednom prilikom.

BONUS VIDEO: Grandov voditelj konobariše na plaži

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović