Šta će reći Haris na ovo? Đina Džinović objavila fotografiju sa novim dečkom u brushalteru i usnama na grudima (FOTO)

unnamed 66 1
Screenshot

Ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović, veoma je popularna na društvenim mrežama gde je prati veliki broj ljudi.

Đina sa pratiocima voli da deli razne trenutke iz privatnog života, a sada je objavila fotografiju sa momkom iz lifta.

Džinovićeva naslednica je pozirala u crnoj suknji i belom topu bez brushaltera, momak kojem nije želela da pokaže lice ju je čvrsto držao oko struka, a ona je na svoje grudi stavila emotikone usana.

image 23 55

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

Ona je odlučila da taj problem pošto sankcioniše te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom, preneli su svojevremeno domaći mediji.

U jednoj poznatoj klinici u Beogradu navodno je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Mnogi komentarišu da je ugradila i silikone, ali mlada influenserka to još uvek nije potvrdila.

BONUS VIDEO: Haris Džinović: „Ćerka me ne sluša“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic)

Foto: Instagram,
Autor: K.Marković