„Sve telefone možete da izbrišete, njen ne“: Otkrivamo ko je mama u „Zvezdama Granda“, a nije Ceca

FILP6577

Broj jedne osobe iz „Zvezda Granda“ takmičari ne smeju da izgube.

Šou „Zvezde Granda“ pune dve decenije obara sve rekorde gledanosti i mnogi kažu da je za odlične rezultate takmičenja zaslužan estradni mag Saša Popović. I to jeste istina, ali malo ko zna da je još jedna osoba ključna za uspešne rezultate.

Građenje imidža u medijima, briga o kandidatima, pogotovo nakon završetka takmičenja prepuštena je desnoj ruci Saše Popovića, PR-u „Grand produkcije“ i voditeljki Vesni Milanović.

VESNA MILANOVIC ASMM SNIMANJE 19032024 FOTO FILIP 15 ok

Ko je mama u „Zvezdama Granda“

I sami takmičari često ističu koliko je Vesnina podrška važna nakon takmičenja, a svojevremeno je i Mahir Mulalić, nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“, otkrio koliko mu je pomogla u najtežim trenucima.

-Mesec dana posle pobede sam bio malo euforičan i zbunjen i Vesna mi je mnogo pomogla. Jednostavno sam u tom trenutku nakon pobede bio zbunjen, a ona je bila tu da me posavetuje za svaku emisiju, bodrila me i davala snagu da istrajem- priznao je Mahir za Grand, dok je istu priču potvrdila i Dragana Katić u emisiji „A sad malo mi“ koju zajedno vodi sa Vesnom.

710e74af7ea95e7404558084bb669f6093490350

Dragana je istakla da svi takmičari, pogotovo pobednici najgledanijeg šoua sve mogu da zaborave, ali Vesnin broj telefona nikako.

-Svi pobednici „Zvezda Granda“ da znaju da im Vesna dođe kao majka. Kada počne finale, kada se završi finale, možete sve telefone da izbrišete, a jedini koji ne smete to je Vesnin jer će vas ona voditi kroz prvih mesec dana, zapravo kada je najteže da se naviknete na euforiju. Kroz tu euforiju je najbolji vodič upravo Vesna– rekla je Dragana.

DRAGANA KATIC I VESNA MILANOVIC ASMM EMITOVANJE 20092022 FOTO MUNJA 23 ok

Vesna je nedavno za Grand potvrdila da radi čak i tokom odmora.

-Sve moje kolege, drugarice mogu da utišaju telefone, osim mene. Meni telefon mora da bude uključen 24 sata bez obzira da li sam na odmoru ili nisam. Ali nisam našminkana, u udobnoj sam obući, kosa mi je vezana u rep ili u neku ćubicu. Mogu da radim iz Gornjeg Milanovca, Vadičinog Hana, Njuroka, Beograda, sa mora, uvek sam dostupna za sve naše kolege kada je reč o našoj produkciji – rekla je Vesna kroz smeh.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić