Veliki povratak Nedeljka Bajića Baje, objavio novu pesmu, pa najavio album (VIDEO)

officialnedeljkobajic 4622807076

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih pevača na našim prostorima, Evrope i Amerike Nedeljko Bajić Baja obradovao je publiku novom pesmom “ Slatki lopov “ kao najava za novi album koji će se uskoro naći u prodaji.

Baja će uskoro publici predstaviti svoje nove pesme na kojima je dugo, vredno radio, za koje je siguran da će osvojiti publiku i da nas očekuju budući veliki hitovi.

Hvataj 2

Pevać je poznat kao pravi perfekcionista i profesionalac, pa tako već godinama radi sa najboljim muzičkim timom u regionu

Tekstopisac numere “ Slatki lopov “ je Milan Miletić, dok muziku potpisuje Nedeljko Bajić Baja , aranžman Zoran Tutunović, Nedeljko Bajić Baja, Lazar Milić.

Hvataj 3

Već po prvim reakcijama pesma “ Slatki lopov “ osvojila je slušaoce, ali ono što je sigurno da Baja će tek publiku iznenaditi novim hitovima i da nas očekuje vrelo leto uz dobre i kvalitetne note.

BONUS VIDEO – Dragana Mirković koncert Inđija

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Promo/youtube/nedeljkobajic baja,
Autor: Grand