Nadica Ademov blista u drugom stanju: Pokazala trudnički stomačić u kupaćem, mezimica se ne odvaja od nje FOTO

NADICA ADEMOV PB ZG SNIMANJE 28032024 FOTO MUNJA 188 ok 1 e1713980912546

Nadica Ademov uživa u drugoj trudnoći koja je usledila ubrzo nakon što je na svet donela prvu ćerkicu Melinu.

Ponosna mama ne krije sreću što je život sa njenim pratnerom Damirom upotpunila njihova mezimica, a sada je na putu i dečak.

Iako se tokom prve trudnoće, Nadica povukla iz javnosti i napravila pauzu od nastupa, sada je situacija potpuno drugačija i ona i dalje radi, međutim pronašla je i vreme za odmor.

Nadica Ademov opet trudna

Pevačica je otputovala na more sa nevenčanim suprugom i njihovom naslednicom odakle je objavila seriju njihovih fotografija.

Ademova je pozirala sa ćerkicom u roze jednodelnom kupaćem ispod koga se nazire stomačić.

Mamina maza prvi put na moru– napisala je Nadica u opisu fotografija ispod kojih su se nizali komplimenti.

Nadica Ademov opet trudna
Instagram/ademovnadica

Podsetimo, u prvom intervju nakon porođaja za Grand, mlada pevačica je otkrila kako se snašla u ulozi majke i kako upeva da uskladi sve prvatne i poslovne obaveze.

-Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava – ispričala je u razgovoru za Grand, a zatim otkrila kako njena ćerka reaguje na muziku:

-To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme „Šapat vetrova“ i „Zid plača“, to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvati će narvano kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

BONUS VIDEO- Nadica Ademov o naslednici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić