Dragana Mirković jednom objavom pokazala da je potpuno nastavila svoj život dalje (FOTO)

DRAGANA MIRKOVIC FOTO MUNJAok1

Pevačica Dragana Mirković objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je nasmejana od uva do uva, a to je posebno obradovalo njene fanove, budući da se svašta pisalo nakon što se razvela od Tonija Bijelića.

Toni se navodno posvetio poslovnim obavezama i vreme provodi sa prijateljima, dok je Dragana maksimalno posvećena humanitarnoj turneji i vreme provodi sa ćerkom Manuelom i sinom Markom koji joj pružaju neizmernu podršku.

image 1 7

Balkanska muzička zvezda odrekla se zarade u korist onih kojima je pomoć najpotrebnija, a veliko priznanje za to dobila je u Zagrebu.

Dragana je bila specijalni gost na proslavi hrvatskog izdanja magazina „Story”, i tom prilikom joj je pred velikim brojem uvaženih zvanica iz okruženje uručena nagrada „Story srce” za sve ono što je u prethodnoj godini učinila.

image 1 8

-Ovo priznanje mi zaista mnogo znači, ali najznačajnija su mi nasmejana lica onih kojima je pomoć već uručena. Nastaviću i dalje da pomažem na sve moguće načine, jer sreća se uvek uvećava kada se deli – istakla je Dragana prilikom preuzimanja nagrade.

BONUS VIDEO: Grand u poseti Mirzi Panduru u Sarajevu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Instagram / dragana_mirkovic,
Autor: K. Marković