Nakon prolivenih suza, Beta Sudar progovorila o odluci Saše Popovića: „Baš je stresno“ VIDEO

Talentovana Beta Sudar ove subote plasirala se direktno u finale „Zvezda Granda“ nakon čega je stala ispred Grandovih kamera.

Beta nije mogla da sakrije uzbuđenje zbog odluke Saše Popovića koji je uspeo da je rasplače.

-Jako puno stresa i emocija, ne mogu opisati sreću. To je sve ono što sam očekivala, čemu sam se radovala, i evo, idem u finale – rekla je Beta sa osmehom.

FILP9076
Beta Sudar

Duel između Bete i Aleksandre Ivanov bio je jedan od najnapetijih, a Saša Popović nije ni slutio da je pred njim jedna od najtežih odluka.

-Bila sam sa svojom dragom Aleksandrom i bio je odličan duel. Tako su pokazali i glasovi, bile smo izjednačene. 6:6, pa 3:3, tako da je baš bio stres za koga će se Saša Popović odlučiti – rekla je u razgovoru za Grand.

FILP9147
Beta Sudar

Nakon toga, Beta je otkrila svoja očekivanja za finale i otkrila da će dati sve od sebe da zablista u punom sjaju.

-Očekujem da se pripremim najbolje što znam, zajedno sa Viki i Tašketom. Da nađemo odlične pesme, stajling i naravno da publika koja će glasati me podrži i imamo lep plasman na kraju – istakla je finalistkinja.

BETA SUDAR 24 GOD. VALPOVA HR 30
Beta Sudar

Kada je reč o putovanju ka finalu „Zvezde Granda“, Beta Sudar je priznala da joj nije bilo ni malo lako, ali da se svak trud isplatio.

-Meni je bilo samo da stignem do četvrtfinala ili polufinala. Svi smo ostali samo dobri pevači i bilo je „Ajde, još ovaj krug da prođem“, tako da iskreno nisam ni sanjala da bi ovo moglo da se dogodi, ali evo, dogodilo se – objasnila je Beta, a zatim dodala da li očekuje pobedu:

-To bi bilo predivno, možemo se nadati tome, ja bih volela.

FILP9159
Beta Sudar

BONUS VIDEO: Beta Sudar – Zvezde Granda – live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić