IZA KULISA USKRŠNJE EMISIJE: Žika Jakšić se šišao pred kamerama, Ceca sve zasenila stajlingom (VIDEO)

Večeras vas očekuju spektakularni nastupi koji će vam prazničnu nedelju učiniti lepšom, a sada imate prilike da vidite šta se dešavalo u bekstejdžu snimanja emisije „Nikad nije kasno“.

Prve su u studio stigle muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i Milica Jokić koje su svojim pojavama, raspoloženjem i stajlingom obasjale čitavu prostoriju,.

ceca i milica 1

Dobru atmosferu iza scene dodatno je začinio dolazak Ljube Perućice koji se srdačno pozdravio sa Žikom Jakšićem i Svetlanom Ražnatović, kao i dolazak Garbrijele Pejčev.

Dolazak ljube 1

Uvek opušten i nasmejan, voditelj Žika Jakšić šišao se i frizirao pred sam početak emisije, dok je Dragana Katić vodila je ozbiljan razgovor sa direktorom Goranom Šljivićem, najavljujući uzbudljivu epizodu koja će uslediti.

ipiccy image 26

Iznenađenje za sve bio je dolazak pevača i Žikinog prijatelja iz detinjstva Dejana Ćirkovića Ćire koji je svojim humorom uspeo da nasmeje sve u studiju.

U toku emisije, Ljuba Perućica, Saša Milošević Mare, i Milica Jokić doživeli su poseban trenutak kada im je uručena zlatna plaketa od Grand produkcije za izuzetan doprinos koji su postigli.

Šta se još dešavalo iza kulisa praznične emisije „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Neda Ukraden i Žika Jakšić – Zora je – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: printscreen,
Autor: K.Marković