Ivana Selakov potkačila kolege sa estrade: „Dugo su prolazili bolje od žena“

Ivana Selakov u zvezdama granda 3

Pevačica Ivana Selakov je za Grand otvoreno govorila o estradi, pa je u razgovoru potkačila pevače.

Ivana je istakla da su na muzičkoj sceni Balkana pretežno do sada dominirali muškarci i da je došlo vreme da se to sada promeni.

-Jeste teško pevačima danas odnosno našim kolegama muškarcima. Ali sada kada pogledam, mnogo je više muških hitova, nego ženskih. Dugo su prolazili bolje od žena, ne samo u poslednjih par godina, nego u istoriji narodne muzike – rekla je ona za Grand.

IVANA SELAKOV ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 13 ok

Pevačica ističe da postoje i velike ženske zvezde, ali da se pretežno repertoar pevačica na nastupima svodi na hitove Svetlane Cece Ražnatović i Lepe Brene.

-Postoje naravno velike ženske zvezde i one nose tu većinu ženskih hitova. Ti kada uzmeš samo Cecu i Brenu, pa meni se samo pola repertoara svodi na njihove pesme. Nemoguće je sada da nabrojim sve muške zvezde i sve hitove. Može sada da se malo promeni to vreme – kazala je ona.

BONUS VIDEO – Ivana Selakov intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković