Takmičarke naježile žiri, Mare van sebe: „Doris Dragović je dobila naslednicu“

renata kukolj nevenka vukosav
Renata Kukolj Nevenka Vukosav

Duel dve talentovane takmičarke Renate Kukolj i Nevenke Vukosav stvorio je pravu magiju u Grandovom studiju.

Da sve bude još emotivnije takmičarke su imale podršku porodice koja im je dala vetar u leđa da se pokažu u najboljem svetlu.

-Ljudi su počeli da se raspituju da li sam udata, pa sam dovela muža- našalila se Renata koja je potom zapevala numeru Doris Dragojević.

renata kukolj nevenka vukosav

-Uvek može bolje. Celokupan nastup je mogao da bude bolji- konstatovala je takmičarka, nakon čega je svoj sud dao i stručni žiri.

-S obzirom na to da sam pročitao da ste pohađali časove pevanje, malo bih sugerisao da pevate više iz stomaka nego iz grla. Imate redak talenat, bila bi šteta da ne nastavite sa ovim. Meni je bilo uživanje da vas slušam- istakao je Miki.

Renata Kukolj – Live:

Imuni na Renatino izvođenje nisu ostali ni Aleksandra Mladenović i predsednik žirija te su pohvale samo pljuštale.

-Žena prelepo peva i emotivno, prenosi pozitivnu energiju. Iako sam u duši narodnjak, uživala sam. Želim vam puno sreće- poručila je pevačica Renati, nakon čega je reč dobio Mare.

-Sa tehničke strane je moguće da je Renata mogla za pola stepena ili ceo stepen više da otpeva. Mislim da bi tako bilo još ubedljivije. Tvoje pevanje je jako zrelo, definitivno profesionalno pevaš. Mogu da konstatujem da Doris Dragović nedostaje na sceni, a u tebi ima dobru i pravu naslednicu, pa čak i fizički podsećaš na nju- poručio je Mare što je na Renatinom licu izazvalo osmeh.

renata kukolj nevenka vukosav

Nakon sjajnog nastupa red je došao da se publici i žiriju predstavi i Nevenka, a pričom o njenom prijavljivanju za šou Žika Jakšić je sve nasmejao.

-Nevenka je ovde prvi put došla početkom jeseni i tada nikoga od porodice nije obavestila. Oni su saznali da se ona prijavila posle emitovanja prve emisije- otkrio je voditelj, što je Nevenkin otac Tomislav večeras i potvrdio.

renata kukolj nevenka vukosav

Na veliko iznenađenje svih u studiju i Nevenka je večeras odlučila da se predstavi numerom Doris Dragojević „Malo mi za sreću treba“.

-Mene zanima da li si razmišljala da se baviš pevanjem ozbiljnije?- pitala je Aleksandra Mladenović, a Nevenkin odgovor izazvao je gromoglasan aplauz.

-U Italiji sam osvojila neke nagrade u mojim gradićima, ali nisam imala prilike da se bavim pevanjem na ozbiljniji način, ipak za to treba vremena. Sada mislim da je došlo vreme za mene, ja moram naći vreme za mene (smeh)- rekla je takmičarka.

renata kukolj nevenka vukosav

Gotovo da su svi bili ganuti Nevenkinim izvođenjem, a publika je sve vreme bila na nogama.

-Kakva magija, čestitam- oduševljena je bila Dragana Katić, kao i žiri.

-Divno je za promenu čuti Nenu na maternjem jeziku da peva jer se pevač tako najbolje čuje. Prosto i ta njena boja i ukrasi koje poseduje su sada potpuno došli do izražaja. Ovo nije bio mali zalogaj- konstatovao je Mare.

Nevenka Vukosav – Live:

Pohvale su pristigle i od ostatka stručnog žirija.

-Retko pevači umeju da menjaju boju glasa na način na koji ste vi to uradili. To je danas mnogo važnije nego otpevati tačno. Vaši emotivni izrazi su sjajni. Priželjkivao sam da čujem visoke lage i to ste nam i priuštili. Iskreno, siguran sam da ću vratiti i vaša prethodna dva nastupa da poslušam. Mislim da vašem pevanju nedostaje samo jedna stvar, a to je da pevate više i češće- rekao je Miki, nakon čega je svoj sud o njenom nastupu dala i Mladenovićeva.

-Uživala sam i par puta sam se naježila jer sam u nekim delovima osetila nestabilnost u tonovima, ali je to bilo toliko nebitno jer je emocija bila jaka i preteška je ovo pesma. Više puta sam se naježila, zaista!- poručila je pevačica.

renata kukolj nevenka vukosav

Nakon sjajnin interepretacija usledilo je glasanje, a žiri nije krio da je pred njima veoma težak zadatak.

Miki je ovoga puta dao prednost Nevenki, kao i Aleksandra koja je istakla da je kod nje presudila emocija.

Istog stava bio je i orkestar „Nikad nije kasno“ koji je prednost dao takođe Nevenki, dok su Mare i publika u studiju glasali za Renatu što je Nevenku poslalo direktno u naredni krug.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Autor: J. Jović