Balkan je plakao nakon ovog nastupa: Ovako je Dara Đurišić pevala u „Nikad nije kasno“, Snežana u suzama grli majku na sceni (VIDEO)

Malo ko zna da je Dara Đurišić, majka legendarne pevačice Snežane Đurišić učestvovala u emisiji „Nikad nije kasno 2015. godine.

Dara je tada svojom harizmom i energijom osvojila milione gledalaca, a u svom predstavljanju priznala je da je uvek imala tremu od javnih nastupa i zbog toga nije nastavila mogla da se bavi pevanjem.

Majka Snežane Đurišić
Majka Snežane Đurišić u emisiji Nikad nije kasno

Majka Snežane Đurišić emisija „Nikad nije kasno“

Čim nema nikoga ja pevam, a moja majka kaže „Jao dete kako lepo levaš“, a čim me neko još sluša, ja se stidim. Više sam volela kuću, muža, decu, da mi sve to bude u redu, mnogo sam volela da budem domaćica – rekla je Dara tada i otkrila da je njena ćerka glavni krivac što se ona prijavila u emisiju „Nikad nije kasno“:

-Ona mi je rekla „Kevo ti ćeš da uradiš to“ i ja sam joj rekla dobro, volim uvek da idem sa njom gde god ona peva. Kada sam ja pomenula mužu gde ću da idem, on je počeo da viče i rekao mi je „Šta ćeš ti tamo, matora žena“. Snežana je onda pričala sa njim, malo politički, on se smirio.

Majka Snežane Đurišić
Majka Snežane Đurišić u emisiji Nikad nije kasno

Milan Đurišić bodrio je suprugu kada se prvi put pojavila u omiljenoj porodičnoj emisiji, a tom prilikom je priznao da je i on zaljubljenik u muziku.

-Ona je lepo pevala od kada se udala za mene, a ranije je počela da peva. Kao dete je pevala u selu, po dečijim pozorištima, tu je glumila i pevala. Kada smo se venčali, onda smo zajedno pevali, kad god možemo, mi pevamo zajedno – kazao je Milan u emisiji.

Snežana Đurišić peva sa majkom, ova scena je rasplakala region

Majka Snežane Đurišić
Majka Snežane Đurišić u emisiji Nikad nije kasno

Snežana je tada takođe bila velika podrška majki u emisiji, a nedavno se za Grand prisetila Darinog učešća u šou-programu „Nikad nije kasno“.

Moja mama je jedna izvorna, duhovita žena i ja sam znala da će to biti dobro u svakom smislu te reči, a tako je i bilo. Ispoljila se njena neposrednost, pre svega iskrenost i bilo je zabavno. Ova emisja mi je posebna i zato što je u njoj bio moj pokojni otac. Nakon šest meseci, on je preminuo i zbog toga me za ovo mesto vežu posebne emocije – istakla je Snežana.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Kako je Snežana Đurišić pevala sa majkom, pogledajte u videu ispod teksta:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković