„Imam najboljeg muža na svetu“, Anastasija Ražnatović u suzama nakon gesta supruga: „Volim te zauvek“ (FOTO)

anastasija i gudelj ig

Anastasija Ražnatović uživa u braku sa Nemanjom Gudeljom, a iako par ne voli previše medijski da se eksponira, oni često podele po koji detalj njihove ljubavi na svojim društvenim mrežama.

Nemanja ne propušta priliku da iznenadi svoju lepšu polovinu, a danas je imao i savršen razlog za to s obzirom da se širom sveta proslavlja Dan zaljubljenih.

Pevačica je podelila iznenađenje koje je dočekalo u njihovom domu zbog koga je zamalo zaplakala od sreće.

Anastasija Ražnatovć iznenađenje

Anastasija Ražnatovć iznenađenje

Naime, na objavljenoj fotografiji vidi se buket crvenih ruža, boca skupocenog šampanjca, baloni i kutija sa slatkišima uz emotivnu poruku.

Srećan dan zaljubljenih Bubiška moja. Volim te zauvek. Buba– napisao je fudbaler.

anastasija raznatovic i gudelj

Podsećamo, Anastasija Ražnatović fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se u avgustu prošle godine u manastiru Rajinovac kod Grocke, a svečanom činu prisustvovali su samo njihovi najbliži.

Ceca je jednom prilikom otkrila i zbog čega je njihovo venčanje održano u krugu najmilijih.

-Bilo je jako lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno… To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top! – rekla je Ceca.

BONUS VIDEO– Da li poznati slave dan zaljubljenih:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:


Foto: Instagram,
Autor: S. Č.