IZGUBILA KOSU, A OSMEH NIJE SKIDALA Ovako je Nina Pavić govorila o borbi sa karcinomom: „Možda je to bio OKIDAČ“

IMG 0022 768x512 1

Vest o smrti sestre Merime Njegomir i nekadašnje učesnice šoua „Nikad nije kasno“, Nine Pavić potresla je čitavu javnost.

Nakon 23 godine lavovske borbe sa kancerom, Nina je izgubila bitku, iako je do poslednjeg dana sa osmehom govorila o svemu što je prošla.

-Kada je došlo do objavljivanja mog albuma i kada se sve zahukatalo, neko drugi je imao drugačiji plan za mene i sasekao me je jednom vrlo ozbiljnom bolešću. Treba ljudi da znaju da sve što je rešivo nije problem- istakla je Nina jednom prilikom za Grand.

P1330222

Svojom pričom hrabrila je žene koje su prolazile kroz težak period, baš kao i ona, ne propuštajući priliku da apeluje na ljude da redovno idu na preglede i kontrole.

-Zbog bolesti je moja karijera stala. Svi planovi su tada stali jer je usledila borba za život. Dva puta sam se borila u razmaku od nekoliko godina. Sve sam prošla što je trebalo da se prođe zbog lečenja i ja se toga ne stidim. I kada opadne kosa, ni toga čovek ne treba da se stidi, prosto mora tako zbog svih terapija, ali ništa nije strašno. Evo, ovo je sada moja kosa- rekla je Nina pre samo pet godina gostujući u Grandovoj emisiji.

nina

Njenoj snazi i optimizmu svi su se divili, iako je iza širokog osmeha krila strah od povratka bolesti, što se i dogodilo.

-U svemu tome je jako bitna podrška okoline. Ne samo u toku bolesti, bitna je ta podrška uopšte, ljubav i poštovanje i pre bolesti, da ne bi došlo do toga. Ja sam strašan borac u životu i koji god da je problem ja se hvatam u koštac sa njim. Kada sam bila u situaciji da mi se to desilo, ja sam samo rekla ‘Sad me pustite, sad ću ja sama, a kad to prođe nemojte da dozvolite da mi se to ponovo desi. Čuvajte me, mazite me i pazite’- ispričala je Merimina sestra, ali ipak ono najgore se dogodilo.

-Bolest se nažalost vratila. Posao kojim se ja bavim je jako stresan, ceo život sam putovala i ceo svet obišla uglavnom sama, sa dva ili tri kofera. Pa, možda je i taj stres bio neki okidač- rekla je Nina.

BONUS VIDEO: Ovako se Nina Pavić predstavila u „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović