Snežana Kačar odgovorila Mariji Šerifović: „Ona uvek ima takve komentare za mene“ (VIDEO)

Mlada pevačica Snežana Kačar ove subote se ponovo vratila u takmičenje nakon baražne emisije „Zvezde Granda“.

Odmah nakon nastupa stala je pred naše kamere i podelila prve utske, ali i odgovorila Mariji Šerifović na kritike koje joj je uputila nakon nastupa.

Snežana Kačar odgovorila Mariji Šerifović

snezana kacar odgovorila mariji serifovic
Snežana Kačar odgovorila Mariji Šerifović

Snežana kaže da je zadovoljna nastupom, ali priznaje da uvek može bolje i da nikada ne otpeva onako kako se pripremala na probi.

-Ovo je moja treća sezona, ja sam generalno zadovoljna. Pripremim se svaki put i onda kad izađen na scenu, ne bude tako dobro kao na probi, ali okej je – rekla je ona za Grand.

snezana kacar odgovorila mariji serifovic 3
Snežana Kačar odgovorila Mariji Šerifović

Iako je pre nekoliko godina bila razočarana kada je ipala iz takmičenja, Snežana priznaje da je poziv ove sezone shvatila kao novu priliku da se pokaže publici.

-Svaka nova prilika treba da se iskroristi, pristala sam i ove godine da se takmičim i mislim da će biti dobro. Neću sada ništa da govorim, uvek mi je bio cilj da dođem do finala, a to razmišljanje me dovede do toga da se ne pokažem dobro. Sada nemam nikakve planove, trudiću se da bude što bolje pevački.

snezana kacar odgovorila mariji serifovic 2
Snežana Kačar odgovorila Mariji Šerifović

Nakon ovog nastupa, Snežana je dobila nekoliko kritika od Marije Šerifović, a onda joj je pred našim kamerama odgovorila.

-Marija uvek ima takve komentare što se mene tiče, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Negde se slažem sa njom, nije sve to bilo savršeno, ali nije bilo loše po mom mišljenju – kazala je Snežana i otkrila koga bi želela za mentora.

-Zašto da ne Marija, ali bih ja najviše volela da to budu Ceca ili Viki. Ko kog da mi pripadne od članova žirija ne bih se bunila.

BONUS VIDEO – Snežana Kačar nastup Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/V.B