Petar Krekić žestoko odgovorio Mariji nakon baraža: „Meni je okej, ne znam šta njoj nije“ (VIDEO)

Ove subote na sceni „Zvezda Granda“ takmičar Petar Krekić prošao je direktno dalje, nakon čega je otkrio do sada ne poznate detalje o svom učešću.

Petar Krekić odgovorio Mariji
Petar Krekić odgovorio Mariji

Petar Krekić odgovorio Mariji

-Utisci su lepi kada vidiš po tasterima da je više za tebe, stvarno je lep osećaj. Iskeno nisam očekivao, prvu pesmu sam i sam znao da sam malo lošije otpevao, ali eto na kraju je prošlo lepo i direktno sam prošao – rekao je Petar, zatim otkrio šta nije bilo u redu sa matricom i šta je Mariji Šerifović zasmetalo:

-Ne znam šta je tačno Mariji zasmetalo. Što se tiče druge pesme, bilo je okej, sve je tu, ritam, boja i sve, jedino što se razlikuje možda druga boja zvuka nego original, ali meni je okej, ne znam šta njoj nije.

IMG 1861
Petar Krekić odgovorio Mariji

Petar je ovog puta bio sjajan ali je otkrio i šta možemo očekivati od njega u daljem takmičenju.

-Ja ne volim nešto da eksperimentišem, nemam neki scenski nastup, to ste čuli, to mi zameraju. To su mi zamerili i u prvom krugu isto. Jedino što ću pokušati da ispravim je to otvaranje usta i izgovaranje reči – objasnio je mladi pevač a potom otkrio koga bi od žirija želeo za mentora:

-Ili Ceca ili Marija, ja mislim da bi bile najbolje, a što se tiče pevanja i tih izgovaranja reči kod koga god. Oni su tu zato što su najbolji, tako da kod koga god da zapadnem neće biti greške.

IMG 2185
Petar Krekić

BONUS VIDEO – Natup Petra Krekića u Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja,
Autor: K.Marković/V.B