Nebojša Živkov o teškim momentima: „Dete mi je hronični bolesnik, morao sam da skupim 60 hiljada za njegovu operaciju u Londonu“

nebojsa zivkov 1
Nebojša Živkov

Nebojša Živković (69) iz Deliblata podelio je svoju tešku životnu priču u emisiji „Nikad nije kasno“, pored toga što je sebi ispunio najveću želju da se pojavi i zapeva pred Žikom Jakšićem.

Takmičar je u svom predstavljanju zbunio sve objašnjavajući porodične odnose i priznanjem da je njegov polubrat oženio njegovu polusestru.

Moj otac je ušao u treći brak i oženio moju majku koja je u brak dovela ćerku, a on iz prethodnog braka doveo sina i oni su se venčali – zbunio je Nebojša, a zatim priznao da ga život nije mazio.

0A0A5492 1
Nebojša Živkov Nikad nije kasno

-Oženio sam se kasno, dobio sam dete koje je hronični bolesnik. Išao sam sa njim u Londom na operaciju. Morao sam da izvadim 60 hiljada maraka u to vreme. Radio sam kao magacioner, kao vozač i kao konobar –ispričao je takmičar koji uprkos nedaćama nije izgubio osmeh i optimizam.

Kako kaže, muzikom se bavi u kupatilu, sluša je svaki dan i ne postoji pesma koju ne zna. Ipak, želja mu je da se okuša u emisiji „Nikad nije kasno“ i da oženi sina i dobije unuče.

0A0A5511
Nebojša Živkov

Zbog emisije je napravio presedan i sredio zube koje je u međuvremenu izgubio.

Neću da se pojavim kao da sam progutao bombu. Uradiću i biće sve u redu – obećao je Nebojša u svom predstavljanju, da bi se u emisiji pojavio sa novim zubima što je Žika odmah i primetio.

-Presrećan sam što sam ovde. Verovatno sam uhvatio poslednji voz, ali nikad nije kasno. Pre pet dana sam stavio zube, još ne mogu da se naviknem. Trpim, ali to sam uradio zbog tebe – rekao je takmičar Žiki koji se u emisiji predstavio pesmom „Siromah sam al’ volim da živim“ od Tozovca.

Njegov nastup pogledajte u videu ispod:

Saša Milošević Mare pohvalio je Nebojšinu energiju i dodao da se čuje da nije profesionalac.

-Imate jako zdravu boju glasa i da ste hteli da se ozbiljnije bavite muzikom, sigurno biste mogli da napravite karijeru. Odličan izbor pesme- rekao je Mare, dok je Katarina Grujić dodala:

Možda jeste amater, ali ste ovu pesmu doneli na pravi način.

Duško Kuliš je istakao da kod Nebojše nema greške.

-Vi ste taj momenat siromaštva doneli na najlepši mogući način, siromaštvo sa osmehom. Vi ste neko ko taj osmeh ima i ja Vam čestitam na tom – zaključio je Duško.

0A0A5366

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić