Ovo se ne dešava ni najvećim zvezdama: Sandru Mladenović zbog jedne stvari uporedili sa Bijonse

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 30 ok

Bivša finalistkinja „Zvezda Granda“ Sandra Mladenović još od najranijeg detinjstva osvojila je milionski auditorijum.

Još kao devojčica u takmičenju „Neki novi klinci“ svojim talentom očarala je najveća imena estradne scene zbog čega se voditlej Siniša Medić našalio tokom njenog gostovanja u „Zvezde Granda Specijalu“.

-Meni se čini da tebe da probude u pola noći i kažu ideš da pevaš, ideš sad u takmičenje da bi ti odmah otišla. Nikada nisi imala tremu?- rekao je voditelj, što je Sandra i potvrdila:

-Ne, nikada! Ja sam tu tremu nekako razbila još učešćem u „Nekim novim klincima“ jer se stvarno od malena takmičim. I kod kuće sam uvek imala svoju scenu i svoj daljinski od TV-a ili četka za kosu. to je bio mikrofon. (smeh)

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 28 ok

Mladenovićeva je nedavno zapevala i pred krcatim Trgom u Subotici, a mnogi su prokomentarisali da se na sceni ponaša kao da je na njoj i rođena.

-Gledaju tebe Bekuta i Snežana i ti pevaš kao da si Bijonse! Baš te briga, ti pevaš i uživaš i svaka ti čast na tome- rekla je Vesna Milanović, dok mlada zvezda Granda nije skidala osmeh zbog komplimenata koji neprestano stižu na nejn račun.

-To je bio jedan predivan koncert i moram da kažem da sam imala čast i privilegiju da budem tu i pevam sa takvim legendama- ponosno je dodala.

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 43 ok 1

Podsetimo, pre nekoliko dana , na veliko iznenađenje onih koji su ih pratili u oba takmičenja, Sandra i Sava Čiplić su se ponovo sreli i odlučili da prijateljstvo iz detinjstva krunišu zajedničkom pesmom.

Videli smo se i zapevali smo posle pet godina ponovo. Vratio sam se u to vreme kada smo se takmičili u „Klincima“. Tada smo i ona i ja pevali ovaj muzički stil koji i sada pevamo i zadržali smo baš čistu narodnu muziku. I sad, kad pogledam snimak gde mi pevamo, vidi se taj takt i rad u ruci, prosto ta muzika izlazi iz duše– rekao je Sava.

BONUS VIDEO: Svi detalji trećeg koncerta Aleksandre Prijović

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović