Trudna Nadica Ademov zapevala u svom domu: Bez šminke i u trenerci pustila glas i pokazala zbog čega je publika obožava: „Glas anđela“ (VIDEO)

Nakon što je objavila najlepše vesti o trudnoći, Nadica Ademov donela je odluku da se povuče sa javne scene i u potpunosti posveti drugom stanju i dolasku na svet bebe koja će upotpuniti njenu porodičnu idilu sa dugogodišnjim partnerom Damirom.

Iako već uveliko ne nastupa, pevačica nije prestala da uživa u njenoj najvećoj ljubavi- muzici, a sada je odlučila da obraduje publiku i objavi obradu svoje pesme „To nisam ja“ u klavirskoj verziji.

nadica asmm1

Naime, trudna pevačica je u sasvim opuštenom izdanju i iz duše pevala dok je kolega pratio na klaviru, a ovaj snimak izazvao je lavinu pozitivnih komentara.

„Glas anđela“, „Retko ko ima ovakvu emociju“, „DIvota“, samo su neki od komplimenata za ovu obradu koja jeo osvojila fanove na prvo slušanje, a koju možete poslušati u videu na početku teksta.

nadica ademov trudna

Podsećamo, Nadica je nedavno govorila koliko je zahvala na ljubavi koju joj pruža njen partner.

Ona ne krije koliko joj se život promenio, a kako njena jača polovina veoma imućna otkriva i da joj je laknulo jer je obezbeđena. Od Damira je dobila i skupocenog Poršea, jer će uskoro mu uskoro podariti naslednicu.

– Hvala Bogu da imam čoveka za koga ne moram da mislim za budućnost, nego on misli za budućnost, ne samo finansijski nego celokupno. Mislim da sam takvog čoveka zaslužila, toliko sam godina radila i namučila se da mi je Bog poslao čoveka na kome sam zahvalna– rekla je za Grand.

Iako se trermin porođaja bliži, pevačica za naš portal kaže da još uvek nije donela konačnu odluku, ali je sigurna da će će ime njene naslednice razlikovati od većine imena koja roditelji danas biraju za decu.

-Imamo sada neka tri, četiri imena u opticaju, pa ćemo videti. Uglavnom će biti neko specifično ime, neće biti onako kako se danas svi zovu. Čućete uskoro – rekla je Nadica nedavno za Grand.

BONUS VIDEO- Nemanja Nikolić o razvodima pevača:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić