Nadica Ademov odabrala ime za ćerku: „Specifično je“ (VIDEO)

nadica ademov

Od kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, nekadašnja učešcina „Zvezda Granda“ Nadica Ademov uživa u trudnoći. Sada je za Grand otkrila da je sa suprugom odabrala ime za ćerku, a njen izbor će iznenaditi mnoge.

Nadica priznaje da je spremna za ulogu majke i da jedva čeka momenat kada će njena naslednica doći na svet. Kako je već i poodmakloj trudnoći sa suprugom često razgovara i o imenu za bebu.

IMG 4064 768x1152 1

Iako se trermin porođaja bliži, pevačica za naš portal kaže da još uvek nije donela konačnu odluku, ali je sigurna da će će ime njene naslednice razlikovati od većine imena koja roditelji danas biraju za decu.

-Imamo sada neka tri, četiri imena u opticaju, pa ćemo videti. Uglavnom će biti neko specifično ime, neće biti onako kako se danas svi zovu. Čućete uskoro – rekla je Nadica nedavno za Grand.

nadica ademov trudna

Pevačica ističe da je posebno srećna što će uskoro dobiti ćerku, ali je njen suprug bio naručito ponosan kada je saznao da će dobiti naslednicu.

-Ko ne bi bio srećan, ja sam rekla šta god da bude neka je samo živo i zdravo. Bog me je pogledao i dao mi je najbolju drugaricu. Suprug je najsećniji što je devojčica, znate da su devojčice tatine i znam da će biti prava maza – kazala je Nadica.

BONUS VIDEO – Nadica Ademov o trudnoći i suprugu:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković