Login/Registracija

Široko: Nadica Ademov na poklon dobila Poršea, jedan detalj na njemu svima privukao pažnju (FOTO)

nadica ademov 5 ok

U proteklih nekoliko meseci Nadici Ademov se život promenio iz korena. Pored toga što joj cvetaju ruže u poslu i u ljubavi sa biznismenom Damirom Mustafićem, pevačica je nedavno otkrila i da je u blagoslovenom stanju i da očekuje devojčicu.

A danas se pohvalila i skupocenim automobilom kojim se dovezla na snimanje emisije „A sad malo mi“.

20230613 162948

Reč je o Poršeu Cayenne Kupe sa stranim tablicama koji je na poklon dobila od svog izabranika Damira.

Pevačica se skupocenim Poršeom sama dovezla na snimanje, a kako Grand saznaje, auto je dobila od supruga jer će mu uskoro podariti naslednicu.

Inače cena ove besne mašina kreće se od sto do čak sto pedeset hiljada evra.

20230613 162952

Podsetimo, Nadica je nedavno, ekskluzivno za Grand otkrila da li je spremna da konačno stane na ludi kamen, ali i o kakvom venčanju je celog života maštala.

-Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla je pevačica ne skidajući osmeh sa lica.

0A0A3784 1
Z. K. Munja

Iako je mnogim muškarcima san da budu u ljubavi sa pevačicom, retki su oni koji sa prirodom njihovog posla umeju da se nose, međutim Nadica tvrdi da je imala sreće.

Mi nemamo taj problem, on je čovek koji od početka zna kakav je moj posao i dobro je znao s kim ulazi u vezu. Kada ima vremena on prati mene, svakako ima svoj posao i nije iz ovog muzičkog sveta, ali kad god uklopimo vreme zajedno smo– objasnila je Nadica za Grand.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Grand,
Autor: I. Ankić