Tamara Dragić u akciji spasavanja: „Da li neko prepoznaje ovog predivnog dečaka?“ (VIDEO)

tamara dragic

Nekadašnja stjuardesa, a danas jedna od traženijih pevačica Granda Tamara Dragić, za koju mnogi kažu da neodoljivo podseća na slavnu Merilin Monro, prepoznatljiva je po sjajnom glasu ali i prefinjenim manirima.

Pevačica je pokazala i veliku saosećajnost za jednim momkom, kako ga je sama nazvala, a radi se o predivnom kućnom ljubimcu.

-Da li neko prepoznaje ovog predivnog dečaka? – upitala je Tamara i nastavila:

-Već 6 dana luta po Konjarniku. Ima ogrlicu i nije čipovan – naglasila je pevačica, a kako bi brže pronašla vlasnika ovog psa objavila je i video na svom Instagram storiju.

Tamara se poprilično angažovala ne bi li pronašla vlasnika ovom psu koji je ili napušten ili se izgubio, a kako smo saznali najčešće se kreće u blizini istočnih Kapija Beograda na Konjarniku.

662e3dcac8a3dd98d8dff29b6524b8ad78e477f1

Tamarini pratioci su se obradovali kada su saznali da je pevačica ponovo u Beogradu, s obzirom da često putuje, a pre nekoliko meseci se pojavila informacija i da će da se preseli van granica naše zemlje, a ekskluzivno je tada za naš portal otkrila i da li bi se zbog ljubavi preselila iz Srbije.

– Ja mogu sa momkom i odavde da se odselim (smeh). Mogla bih da zamislim život negde pored mora, gde je lepo i toplo. Mnogo volim našu zemlju i to bi moglo da bude negde blizu da mogu za par sati da dođem– iskrena je pevačica čiji ceo intervju koji je tada dala možete pogledati u videu ispod.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić