Login/Registracija

Nakon finala, Dejan Drašković ugostio Megi u svom domu u Herceg Novom, pokazao kakav je domaćin: „Legende, hvala vam“ (FOTO)

DEJAN DRASKOVIC FINALE NNK FOTO GRAND 2 ok

Veterani iz nedavno završene osme sezone emisije „Nikad nije kasno“, pored učešća u šou, mogu se pohvaliti da su stekli velika prijateljstva koja se nastavljau i nakon takmičenja.

Nakon povratka u svoj dom u Herceg Novom, Dejan Drašković ugostio se svoju prijateljicu Megi Nikolovu sa porodicom što je objavio na svom Fejsbuku.

Pozdrav za kolege iz 8. sezone „Nikad nije kasno“. Nakon takmičenja nastavljamo druženje. U gostima nam je naša draga Megi sa porodicom– napisao je Drašković u opisu zajedničke fotografije.

FB IMG 1689590551578

Megi nije krila zadovoljstvo što je imala priliku da je ugosti kolega o kome ima veliko mišljenje i koji se potrudio da im priredi odmor za pamćenje.

Ovako me poštuju moj veliki drug Dejan i lepa supruga Marija, legende. Hvala im puno na ovom lepom druženju- zahvalila se Nikolova.

Screenshot 20230717 124244

Dejan kaže da će ovo takmičenje najviše pamtiti po druženju i da su mu neke kolege postale kao deo porodice.

-Pamtiću po druženju sigurno, nekako smo počeli jedni druge da doživljavamo kao porodicu. To je stvarno retko da smo se za tako kratko vreme toliko opustili, otvorili srce, čak nekada podelili neke stvari koje delimo sa najbližima. To dovoljno govori kolika bliskost postoji među nama. Nismo takmičari, mi smo porodica. Posle ovoga idemo svi zajedno da se družimo i slavimo, možda je ovo i poslednji put da se vidimo ovako svi zajedno. Mada postoji u planu jedan projekat da svi nastupamo zajedno, ali ćemo o tome govoriti kasnije – zaključio je on za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić