Da li se sećate? Oni su odneli pobedu u prvoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“

ZIKA DRAGANA MARE NNK SNIMANJE 16092022 FOTO MUNJA 12 ok scaled

Već osam sezona milionski auditorijum širom sveta svake nedelje uživa gledajući emisiju „Nikad nije kasno“.

Omiljeni porodični porogram iznedrio je mnogo kvalitetnih pevača koji su svoje snove ostvarili u poznim godinama.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 09052023 FOTO MUNJA 5 ok 1

Pre tačno osam godina, pojavila je emisija koja je jednina na ovim prostorima pružila šansu već ostvarenim pevačima da pred milionima pokažu svoj talenat i naprave karijeru o kojoj su godinama maštali.

Kako je već prva sezone ostvarila velike rezultate, ovaj šou se godinama razvijao, pa tako na Balkanu ne može da prođe nedelja, a da se u domovima naše publike ne prati ova emisija koja pored muzike neguje i ostale prave vrednosti kao što su porodica, ljubav i prijateljstvo.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 07062023 FOTO MUNJA 111 ok

I ove sezone smo imali sjajne veterane koje uskoro čeka borba u velikom finalu, a koji su proteklih meseci pokazali da im je mesto na velikoj sceni.

Ko će biti pobednik ove sezone saznaćemo u velikom finalu koje nam se bliži, a mi vas podsećamo na pevače koji su odneli pobedu u prvoj sezoni.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 07062023 FOTO MUNJA 3 ok

Pobednici prve sezone muzičkog takmičenja „Nikad Nije Kasno“ bili su Nusret Orovčanin prema glasovima publike na Facebook-u, Kale Dijamant po odluci stručnog žirija i Goran Kukić koji je osvojio najviše glasova publike.

Svi su zaista ostvarili željene rezultate i nakon takmičenja, a sigurni smo da će tako biti i nakon aktulene osme sezone.

SCENA NNK 2023 ok 2 FOTO MUNJA

Podsećamo vas da su prijave za sledeću sezonu otvorene i pozivamo sve pevače koji ispunjavaju kriterijume da nam se jave i da se od jeseni družimo u emisiji „Nikad nije kasno“.

Prijavu možete poslati (OVDE).

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković