Dragana Mirković još jednom pokazala zbog čega je najvoljenija pevačica na Balkanu: Jednim gestom oduševila publiku (VIDEO)

IMG 4105 1

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na prostoru Balkana, Dragana Mirković pre nekoliko godina uvela je jedno pravilo na svojim nastupima, a publika je zbog toga posebno srećna.

Naime, pevačica redovno na svakom nastupu siđe sa scene u publiku, a tada nastane pravi lom na njenim koncertima.

5c3caca0fd2109760e7606f9b9766f718c1b012f

Tako je bilo i na koncetru koji je Dragana održala prošlog vikenda. Pevačica je u jednom momentu sišla sa scene, a obezbeđenju je poručila da joj nisu potrebni.

-Morala sam! Obezbeđenje ja se izvinjavam od srca, ali čisto da znate da mi ne trebate. Momci, svirajte šta hoćete, ne zanima me uopšte, bitno je da sam dole – rekla je ona, a publika je ovu odluku pozdravila aplauzom.

Podsetimo, Dragana je nedavno u izjavi za naš portal priznala da na svakom nastupu sklanja obezbeđenje od sebe i ograde koje je dele od publike.

-Ja sklonim sve ograde i obezbeđenje pa siđem u publiku i sve ih izgrlim. Ne volim kada su mi daleko, ja razumem da mora da postoji protokol i da obezbeđenje mora da bude tu, ali ja to ne ispoštujem uvek. Najviše volim kada ima puno dece da ih dovedem na scenu i da oni pevaju zajedno na biti, to je najlepši osećaj na svetu – rekla je pevačica jednom prilikom.

Bonus video:

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A.Milinković