Porodici Enesa Begovića neprestano stižu izrazi saučešća, oglasilo se i Ministarstvo

IMG 0679

Tuga do neba skrhala je pevača Enesa Begovića nakon što mu je iznenada na Infektivnoj klinici preminuo sin Armin- Ova vest sve je neprijatno iznenadila, a o nenadanom tragičnom događaju oglasilo se i Ministarstvo spoljnih poslova Bosne i Hercegovine na zvaničnom tviter nalogu.

Screenshot 20230613 164739 com.twitter.android edit 292860148197500

-Tokom službene posete Velikoj Britaniji zadesila nas je tužna vijest. Ministarstvo vanjskih poslova BiH ostalo je bez jednog člana kolektiva. Prerano nas je napustio kolega Armin Begović. Izražavamo iskreno saučešće Arminovoj porodici i prijateljima – naveli su iz Ministarstva spoljnih poslova Bosne i Hercegovine.

enes begovic 1

Podsetimo, sin proslavljenog pjevača Enesa Begovića, Armin Begović, izdahnuo je danas na infektivnoj klinici, prenosi portal Express. Armin je rođen 1990. godine, a uskoro je kako pišu mediji trebalo da se ostvari u ulozi oca. Armin je živeo u Sarajevu gde je i radio u Ministarstvu spoljnih poslova BiH.

Brojni prijatelji i kolege koje je zatekla ova nemila vest iz pevačeve porodice šalju izjave saučešća.

IMG 0703

Inače, Enes i njegova supruga Azemina decenijama su u skladnom braku u kojem su dobili ćerku Arijanu i sina Armina. Begović je u 25. godini dobio prvo dete.

– Kad sam pomislio da ću biti otac osetio sam se predivno. Imao sam neki predosećaj da će biti žensko, zamišljao sam je sa plavom kovrdžavom kosom i plavim očima koje ona zaista ima. To je neverovatno, niko mi nije verovao– ispričao je Enes jednom prilikom.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić