Milica Jokić oduvala turski hit, kolege oduševljene njenim talentom: „Bravo Mico, ti sve možeš“ (VIDEO)

MILICA JOKIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 5 ok

Kada se sa samo 12 godina pojavila na velikoj sceni „Zvezda Granda“, svima je bilo jasno da je pred talentovanom Milicom Jokić velika muzička karijera koju danas uspešno gradi.

Mlada pevačica može se pohvaliti da je jedna od najtraženijih koja je imala prilike da peva sa najvećim imenima sa naše estrade koji su još jednom potvrdili da je Jokićeva vanvremenski talenat.

Njena ljubav prema muzici ne pozanje bariejre, pa je sada isplivao snimak na kome Milica peva na turskom što je oduševilo javnost.

Nešto malo drugačije od mene…na turskom, Ara ne olursun. Nadam se da će vam se svideti– napisala je u opisu videa na kome peva sa broda odakle se pruža pogled na Bosfor.

ermj

Brojne kolege pohvalile su je za ovo izvanredno izvođenje i emociju koju je prenela.

„Au bravo“, „Na kom god jeziku da pevaš to je prelepo“, „Top“, samo su neki od komentara ispod ove objave koja je za kratko vreme postala viralna.

Podsećamo, Milica je nedavno za Grand otkrila kako reaguje na negativne komentare.

-Uvek ima negativnih komentara, ali mene to ne pogađa. To je prosto tako i uvek će postojati neko ko će napisati neki loš komentar. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Kada je nova pesma u pitanju zaista do sada nisam naišla na negativne komentare. Neki pišu da mi glas liči na Aleksandru Prijović, kao da na taj način pokušavaju da me uvrede. Pravo da vam kažem, meni to prija zato što Aleksandru Prijović obožavam. Ona je velika zvezda i ti komentari su mi pohvalni – objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić