Jana Todorović prvi put pokazala brata i sestru, razlikuju se samo po boji kose (FOTO)

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f

Pevačica Jana Todorović gotovo da nikad ne eksponira privatni život, međutim sada je napravila izuzetak a za to je imala predivam razlog.

Popularna pevačica je ispozirala sa članovima porodice i prvi put na društvenim mrežama pokazala sestru i brata koji danas slavi rođendan.

– Srećan rođendan našem bratu, da si nam živ i zdrav – napisala je Todorovićeva u opisu storija uz emotikone srca.

Screenshot 20230531 180420 Instagram

Podsetimo, Jana je nedavno ekskluzivno za Grand govorila o podršci porodice za koju tvrdi da je ključ njene uspešne višedecenijske karijere.

Kada dobijem neke nove pesme na slušanje ja to prepustim Ivanu pošto on zaista ume da odabere pravu pesmu. Pitam ga i kada kaže da je nešto top ja odem u studio i otpevam to. Ja sam stvarno neko ko dobro sluša i ide da radi, ali ne biram sama pesme jer imam svoju ekipu. Desilo se naravno da imamo promašaje, ali se to retko kada desi da neka pesma ne prođe kako mi očekujemo- objasnila je Janai i otkrila da će restoran koji je pre korona virusa kupila sa članovima porodice uskoro ponovo imati otključanu bravu.

Još uvek nismo odustali od restorana, pod zakupom je i dalje. Otvorili smo ga u najgore vreme, baš kada su proglasili policijski čas. Mnogo smo u njega uložili. Desila se porodična tragedija, moj sestrić koji je vodio restoran je preminuo, a ja sada nemam snage da se bavim time – objasnila je za Grand.

zbog takmicarkine profesija jana todorovic joj odmah trazila broj telefona

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen/Instagram,
Autor: J. Jović