Login/Registracija

Sve je spremno za svadbeno veselje Darka Lazića: Nećete verovati ko će pevati za prvi ples

Od kada je uplovio u ljubavnu romansu sa Katarinom, Darko Lazić se od svoje lepše polovine bukvalno ne odvaja.

Javnost su nedavno šokirali snimcima sa tajnog venčanja, a par je konačno odlučio da organizuje i gala svadbeno veselje koje je zakazano za avgust.

– U avgustu će biti svadba i jedva čekam svoje veselje. Toliko sam ih otpevao da jedva čekam svoju. Biće dva dana, a ja ću pevati pesmu za naš prvi ples. U pitanju je numera Petra Graše -„Je l’ ti reka ko„- otkrio je Lazić.

Darko je nedavno objavio i novi album koji je oduševio brojne slušaoce, ali su se našli i oni koji su negativno komentarisali njegov „istrošen“ glas.

– Da, čuo sam to. Čekajte ljudi, pa ja 17 godina pevam. Nisam ja novopečena zvezda. Mnogo se radi, naporna su putovanja. Glas je potrošni materijal, nije to gitara ili bubanj. Stignete jednom sve. Niko se ne pita kako je nama. Spavam ponekad i u kolima, a to niko ne pita i ne zna- poručio je Darko za Kurir.

Podsetimo, Darko iza sebe ima dva braka sa Marinom Gagić i pevačicom Anom Sević, a nedavno je priznao da proširenje porodice planira i sa Katarinom.

– Posle svadbe, ovaj put idemo redom sve. Lenji smo oboje što se tiče svadbe, iskreno, i onda se svađamo oko toga, jedno drugo kritikujemo, kada će jedno ili drugo napraviti spisak. Stojimo u mestu što se tiče toga, biće u avgustu, ne znamo koji dan. Što se troška tiče, ništa me ne pitajte, album, pa svadba, u minusu sam odavno. Debelom minusu– priznao je pevač.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović