„Ostala sam bez tih pesama“, Rada Manojlović ne može da prežali hitove koji su završili u rukama koleginice

rada manojlovic 22 ok FOTO MUNJA

Mnogim pevačima tokom karijere desilo se da odbiju neku pesmu ili je jednostavno propuste, a na kraju završe u rukama njihovih kolega i postanu veliki hitovi.

Takva situacija nije zaobišla ni Radu Manojlović tokom njene bogate karijere, a pojedine numere koje je želela da otpeva završile su kod Severine.

– Ja sam jako htela da snimim Bred Pit i ceo album, ali tada je Saša Popović još plaćao i birao pesme. Tada se on nije sporazumeo sa Aspirincima i ja sam ostala bez pesama “Kamen oko vrata“, “Ko me tjero“, “Boing“- ispričala je Rada kako prenosi Blic.

905bbbb48aab76eb6e01ca659bf05b2bb8ecf17d

Od kada se pojavila u javnom životu, Rada se susretala sa mnogobrojnim situacijama, a na žalost bilo je i onih neprijatnih.

-Meni je dobrota u moja iskrenost donela to da me publika voli. Ja sam se ponosila uvek onim odakle sam potekla. Bitno je da te publika zavoli kao osobu, a s druge strane imate i one koji žele da iskoriste vašu dobrotu. Gde je popularnost i novac, tu su i problemi. Nosim na leđima, mada i leđa me bole, ukočila sam se –istakla je pevačica, a potom dodala:

– Nisam zlopamtilo, ali generalno pamtim. Ne može neko ko je loše govorio o tebi da pređeš preko toga. Prelazila sam, neki novinari su mu načinili štetu. Ali ko te jednom povredi, opet će- zaključila je Rada.

13e0178e39c9e6fbf6a05853ec2d56365821bdcd
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović