Milica Jokić i Luka uživaju u ljubavi više od dve godine, a jednu stvar još uvek nisu uradili zajedno

MILICA JOKIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 5 ok

O ljubavnom životu Milice Jokić se svakodnevno šuška, a njena veza sa sinom Ivice Dačića već neko vreme jedna je od gorućih tema u javnosti.

Luka je Milici velika podrška u poslu i kako i sama priznaje mnogo vremena provode zajedno, a upravo zbog toga njeno priznanje iznenadilo je mnoge.

-Luka i ja još uvek nismo zajedno bili na nekom egzotičnom mestu, mislim on i ja nasamo. Mada nismo imali ni vremena za to (smeh). Putovali jesmo zajedno po nekim evropskim gradovima ali da smo obišli neku egzotičnu destinaciju- još uvek nismo!- priznala je Milica koja ne krije da obožava putovanja, ali i da Luka poput većine muškaraca na svakom odmoru mora da istrpi njen šoping.

-Uvek na putovanju skoknem u neki šoping, to svakako! Bez toga ne mogu, jednostavno volim da kupujem cipele i torbe- kroz smeh je ispričala pevačica.

c78289d4776fcf2c6341636172b66b6b429ff415

Podsetimo, Milica je pre nekoliko dana objavila novi singl pod nazivom „To mogu ja“ i otkrila šta se krije iza novih stihova.

 -Kako reći zbogom? Da, tako počinje moja pesma!- rekla je Milica, a potom priznala da li je tokom života bila u situaciji da kaže „zbogom“ i koliko joj je to teško padalo.

-Bila sam u toj situaciji. Jako sam emotivna osoba i uvek mi to teško padne. Mada nisam zlopamtilo, ako je neko dobar prema meni i ako se izvini, ja sam spremna da oprostim. Ali naravno da mi teško padaju trenuci kada moram da izgovorim zbogom. U mojoj pesmi se radi naravno o ljubavi i tekst je takav da svi mogu da se pronađu- priznala je za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović